Футбол. Динамо котиться у прірву? - Блог про Львів

Футбол. Динамо котиться у прірву?

Що ся робить?

Традиційно блог Воробуса пише лише про футбольні поєдинки в чемпіонаті України за участю львівських Карпат, але тему київського Динамо ну ніяк не можу не оминути. Те, що відбувається в цьому клубі в останні роки мене дивує і ще й як.

Як відомо, вчора свій черговий календарний поєдинок команда Блохіна проводила вдома на полі НСК«Олімпійський» проти Чорноморця.

Так, одесити зараза суттєво додали в грі, грають у Лізі Європи і дуже близькі до виходу в груповий турнір, але і кияни не остання команда. Подивитися лише історію, які там здобутки. Зараз же Динамо поки що виступає в ролі статиста.

Газаєв був – все завершилося відставкою, Сьомін був двічі – відставка, тепер пишеться нова історія із Олегом Блохіним. Чомусь вірилося, що із приходом українського спеціаліста прийде гра і найголовніше результат.

Але, якщо кінець минулого сезону можна було ще списати на селекцію Сьоміна, то цього року вже спитають за курчат в Блохіна.

Президент клубу Суркіс виділив у міжсезоння не малі гроші на придбання, але як бачимо, і вони не допомагають клубу. Так, виграли міжсезонний кубок у якому приймали участь російські та українські команди і що? Це тренувальні матчі, які нікого не цікавлять.

Розпочався сезон і одразу ж відбулася осічка. Кияни грали вдома із Волинню, яка зірок з неба не хватає і зіграли лише внічию 1-1. Тоді багато говорили про те, що це лише початок сезону, команда не зіграна й так далі.

Також читайте:   «Галицька здоба» розгромила «Феміду Львів» та вийшла у плей-оф Кубка Незалежності

Настав час гри із головним конкурентом в чемпіонаті – донецьким Шахтарем. Перший тайм Динамо ще більш-менш зіграло на рівні, а потім відбувся провал. У підсумку поразка, яка не може радувати фанатів київського клубу.

І насамкінець вчорашня гра із Чорноморцем. Чесно, було прикро дивитися на гру команди, хоч за неї я і ніколи не вболівав. Гравців то набрали, а гри як не було, так і нема.

Помилка тренера? А хто ж ще відповідає за результат як не він. Ключовий епізод – це заміна Хачеріді на 60-й хвилині гри. Як можна було залишити команду без замін, коли до завершення поєдинку залишалося ще пів години? Це явна помилка тренера і ще й яка.

Що було далі вже мабуть знаєте. Селін травмувався і команда залишилася в меншості. Чорноморець цим скористався сповна.

Динамо програло і зараз із 7-ома очками міцно засіло всередині турнірної таблиці. Щось мені так здається за чемпіонський титул вже зараз можна забути. 8 очок – це багато, а попереду ще стільки матчів.

Давно казав, що якщо кияни хочуть щось виграти треба запрошувати іноземного фахівця з ім’ям. Це моя суб’єктивна думка, але вона має право на життя.

А з Блохіним…..

Фото: tsn.ua .

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*