Як ремонтують вулицю Личаківську - Блог про Львів

Як ремонтують вулицю Личаківську

вулиця Личаківська - закрито на ремонт

Євро-2012 наближається. Це напевно знають вже і малі діти. Чиновники поспішають із ремонтами, щоб не зганьбитися перед світом. Але, як вони це роблять – зовсім друге діло.

Вчора, 15 червня нарешті закрили на ремонт вулицю Личаківську.

Чому я так кажу нарешті, бо рух по цій вулиці мали перекрити, якщо мені не зраджує пам’ять, ще на початку минулого тижня. Але, не знаю чого щось там крутили-мутили за що не страждав транспорт.

І ось вчора ця подія здійснилася. Ваш автор мав змогу побувати в цих краях по роботі і подивитися як проходить ремонт.

Вражень багато, аж нема про що розповідати. Можна тільки лаятися, що я і буду робити. 😀

От ви мені скажіть, чи то я не розумний, чи то вони такі, але за два дні я не побачив особливих рухів у роботі ділянки від площі Митної до Винниківського ринку. Тепер про все детальніше.

Вчора вулицю перекрили, поставили знаки, закрутили стрічками і протягом цілого дня не велося жодних робіт. Підходжу до площі Митної, питаю якогось типа, що там щось бурчав до всіх, хто обурювався чого вулицю перекрили, а він відповідає: «Бо ремонт».

Я кажу: «А де ремонт покажіть мені». Він на це нічого не сказав. Ну не смішно, а ще вимахується 😀

Так сталося, що сьогодні проїжджав повз цю вулицю і ви думаєте є якісь зрушення? Ні, практично нема. Сітку якусь поставили, напевно щоб рибу ловити? 😀

Також читайте:   Як Воробус відвідав львівський зоопарк

Я звісно що гоню, але навіщо перекривати вулицю, якщо нічого не робиться? Я розумію перекрили Личаківську, то за два дні можна вже і щось почати робити.

Це ж не вулиця десь в районі старого Сихова, де нічого не їздить? Це одна із центральних вулиць нашого міста. Перекриття цієї вулиці паралізувало рух транспорту у місті. Трамваї не їздять, а маршрутної таксі об’їжджають зону ремонту хто як.

ремонт на ЛичаківськійМені особисто треба було заїхати на Сихів, де я маю ті маршрутні таксі шукати? Якщо одні їдуть по Пекарській, інші по Лисенка. Так можна і цілий день стояти.

І взагалі в мене думка, що поки ремонт зроблять, то вулицям, якими їздить транспорт на даний момент, прийде повний п…

Коли ми вже навчимося робити ремонти оперативно? В Європі дороги ремонтують у багато змін. У нас же такого не заведено, бо вночі прийдеться платити вдвічі дорожче.

Що маємо, те маємо. 🙁

За прогнозами експертів, принаймні та кажуть офіційні ЗМІ, вулицю Личаківську мають відкрити до 1 листопада. Щось я думаю, якщо такими темпами буде проходити робота і надалі, то її не відкриють і до Нового року.

Дякую за увагу!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Maestro 16.06.2011 пише:

    а мені подобається Личаківська в такому виді))) такою спокійною і тихою я її давно не памятаю)))) а зробити завжди встигнуть, думаю затримка в тому шо працівники задіяні на інших обєктах а по плану перекривати тре було вчора)))) до речі вже підїхав один трактор)))) такшо день другий і робота закипить))

  2. Поросёнок Пётр 17.06.2011 пише:

    Maestro пише: Ваш автор мав змогу побувати в цих краях по роботі і подивитися як проходить ремонт.

    Воробей, что ты лепиш??? Ты же там живешь!!!
    Совсем нюх потерял ;DDD
    Наш автор…во дает!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*