Коли відкриють вулицю Личаківську? - Блог про Львів

Коли відкриють вулицю Личаківську?

Ремонти Личаківської тривають

Чесно, ці об’їзди маршруток вже дістали. Нещодавно мені треба було доїхати від Привокзальної до Личаківського цвинтаря. Ваш автор сів на маршрутне таксі №38, бо воно їде по вулиці Пекарській, а згодом звертає на вулицю Чернігівську.

Сів я у автобус, увімкнув музику на телефоні, дивлюся щось не те. Автобус мене повіз десь не тими шляхами. Як підсумок, я опинився на вулиці Личаківській біля Винниківсього ринку. Чого був змінений маршрут невідомо, напевно зараз хто як хоче, так і їздить.

А чому так? Все просто, ряд вулиць і у тому числі вулиця Личаківська закриті на ремонт.

15 листопада мине вже 5 місяців як ремонтують одну із провідних вулиць Львова. Від того часу як її закрили на ремонт, рух транспорту у місті паралізований. Трамваї не їздять, маршрутки навіть не знати де ловити, бардак, одним словом.

А мер міста Садовий ще коли обіцяв, що вулицю відкриють. Сьогодні я по роботі якраз йшов цією вулицею, що я там побачив?

Вулиця майже готова до відкриття, колії встановлено, тому трамваї вже давно можна би було запустити. Тротуари? Ну, вони у ганебному стані. Щось там ремонтують, але коли йдеш вночі, то можна голову поламати. І навіть не сперечайтеся зі мною.

Також читайте:   До Львова привезли ікону із Зарваниці

Чому ж вулицю не відкривають? Відповідь проста – спитайтеся у місцевої влади. У той час, коли місто потерпає від корків, працівники щось там намазують по вулиці. Цікаво якби став своїми мештами на ту фігню, їх би відмив?

Техніка ще стоїть

Якщо бути серйозним, то вулицю за словами мера не відкривають, бо вона має постояти в спокої, цитую: «Але, враховуючи погодні умови останніх днів, французька комісія, яка здійснює нагляд за будівництвом, рекомендувала не відкривати дорожнє полотно для проїзду ще кілька днів, щоб відстоявся весь процес».

Як на мене, якийсь брєд. Може я не розбираюся у технологіях, але вже всі зачекалися нормального життя і добирання на роботи. В мене знайомий, який живе близько цієї вулиці постійно розповідає, що вже його дістав той ремонт. До маршрутки треба йти хто знає куди, постійно щось товчуть на вулиці. Навіть в неділю не припинялися роботи.

Коли ж таки відкриють вулицю Личаківську?

Найближчим часом, якщо мені вийде, спробую дослідити у якому стані решта вулиць, які закрили на ремонт і звісно, що поділюся враженнями.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 09.11.2011 пише:

    Технологіях ти дійсно не розбираєшся, бо ти закінчив, наскільки мені відомо, ЛКА, а не політехніку по відповідній спеціальності. Так що робити некваліфіковані висновки не потрібно.

  2. ГОПНІК 09.11.2011 пише:

    може на новий рік? 😆

  3. _serg_ 10.11.2011 пише:

    на Городоцькій фактично така ж ситуація

  4. РоманТ 11.11.2011 пише:

    намазують оліфу на блоки із безшумною колією, для консервації напевно

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Трамваї знову їздять на вокзал

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*