Як знайти житло на відпочинку?

Як знайти житло?

Сьогодні на нашому блозі буде чисто відпочинковий день. Не подумайте, що в автора знову проснулися лінощі. Все набагато простіше.

Так як зараз сезон відпусток і люди їдуть кудись відпочивати, то найбільше зараз її цікавить саме ця тема. Як взяти квитки на поїзд, літак, як винайняти квартиру, як там харчуватися і так далі.

У сьогоднішній статті ми обговоримо тему як знайти житло, щоб у першу чергу воно задовільнило вас.

Не кожного дня вам доводиться відпочивати на морі, а хоч раз в рік хочеться це зробити, що не кажіть. Крім тих звісно людей, які там живуть. 🙂

Як знайти житло, щоб воно вас задовільнило?

1. Через туристичну фірму.

Ви платите за путівку і вас нічого не обходить. Це найлегший варіант, але чесно сказати, він для когось може бути і дорогим.

2. В інтернеті.

У соціальних мережах і не тільки багато людей подають оголошення за якими можна знайти щось більш менш нормальне. Але, не варто забувати що ціни також можуть бути якими завгодно.

3. За допомогою знайомих.

Ваші друзі, родичі, сусіди колись їздили відпочивати і саме за їхніми порадами ви також можете знайти житло. Чи сподобається воно вам – це вже інша справа, але думаю люди, яких ви знаєте поганого вам не порадять. Хоча…

Також читайте:   Як бюджетно подорожувати Прибалтикою

4. Шукати житло на місці.

Як на мене, це один із найкращих варіантів пошуку житла.

Чому я так вважаю? Минулого року ваш автор їздив на море, ми договорилися за житло через оголошення у мережі інтернет, приїхали, а він вже це житло здав іншим людям. Ясно, люди ці не культурні, але що маємо, те маємо.

Тоді ми пішли шукати житло самостійно і що ви думаєте, за досить короткий період часу ми знайшли хату і з досить хорошими умовами. Відпочили наша бандєйка нормально і хата була досить хороша.

Море – це бізнес, а отже і людей, які здають житло є безліч.

Як сказав мені один пан з Криму: «Час – це гроші, тому давай вибирай швидше. У мене сезон починається з 1 червня і триває до 1 жовтня».

Щодо цін, то ви самі розумієте, чим популярніший курорт, тим дорожчі ціни. Також важливе значення має відстань до моря. Ясно, що якщо 5 хвилин до води, то там дорожче, а якщо двадцять, то дешевше. 🙂

Успіхів вам у пошуку житла і гарного вам відпочинку!!!

Також пропоную вам почитати про те, де найчастіше відпочивають українці.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. _serg_ 24.06.2011 пише:

    дякую за корисну інфу 🙂

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Як я купував залізничні квитки на море

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*