ТОП-5 найбільш злочинних міст світу - Блог про Львів

ТОП-5 найбільш злочинних міст світу

ТОП-5 найбільш злочинних міст світу

Злочинність є однією з найбільших загроз безпеці людей у світі. Існують міста, де рівень злочинності настільки високий, що вони стають небезпечними для життя та здоров’я людей загалом та туристів зокрема. У цій статті я розповім про найбільш злочиннихі міста світу, яких недосвіченим туристам краще триматися осторонь.

1. Сан-Паулу, Бразилія

Сан-Паулу є найбільшим містом Бразилії та одним із найбільш злочинних міст світу. Злочинність у місті є досить розповсюдженою, зокрема, вуличні крадіжки, вбивства, грабежі та розбої. У 2019 році у місті було зафіксовано 1384 вбивства, що свідчить про високий рівень насильства.

Сан-Паулу

2. Каракас, Венесуела

Каракас є столицею Венесуели та одним з найнещасливіших міст світу із високим рівнем злочинності. У місті є велика кількість злочинів, зокрема, вуличні крадіжки, вбивства та грабежі. У 2019 році у Каракасі було зафіксовано 2980 вбивств!!!

Каракас

3. Кейптаун, Південна Африка

Кейптаун є одним із найкрасивіших міст Південно-Африканської республіки, але водночас відомий своєю високою злочинністю. У місті здійснюється велика кількість злочинів, а саме вуличні крадіжки, вбивства та грабежі. У 2019 році у Капе-Тауні було зафіксовано 2302 вбивства.

Також читайте:   Трускавець радянський

Кейптаун

4. Мехіко-Сіті, Мексика

Мехіко є найбільшим містом Мексики та одним з найбільш злочинних міст світу. У місті є велика кількість злочинів, зокрема, вуличні крадіжки, вбивства та грабежі. У 2019 році у Мексико-Сіті було зафіксовано 1004 вбивства.

Мехіко

5. Детройт, США

Детройт є одним з найбільш злочинних міст США. У місті є велика кількість злочинів, зокрема, вуличні крадіжки, вбивства та грабежі. У 2019 році у Детройті було зафіксовано 275 вбивств.

Детройт

У високозлочинних містах світу є багато проблем з безпекою, що може відбитися на житті та здоров’ї людей. Тому важливо бути обережним, особливо туристам, та дотримуватися правил безпеки у цих містах.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*