Проблеми пошуку роботи - Блог про Львів

Проблеми пошуку роботи

Як знайти роботу?

Проблема пошуку роботи у даний час залишається дуже актуальною.

На жаль, не дожили ми ще до тих часів, коли б знайти роботу було дуже просто. Скільки потів треба пролити, щоб знайти її і не якусь там, а пристойну.

От поступаємо ми в інститути, вчимося, як кажуть, гриземо граніт науки, а згодом не може ніяк знайти роботи.

З подібною проблемою зіштовхнувся вже відомий вам, за його віршами, пан Богдан Согор.

Його спроби знайти роботу завершуються нічим.

– Доброго дня, пане Богдане, розкажіть кілька слів про себе, який заклад освіти ви закінчили і на кого вчилися?

Доброго дня пане Ігор, на сьогоднішній день я бакалавр економіки за спеціальністю менеджмент організацій. Успішно поступив декілька днів назад на магістратуру даного напряму, навчався і продовжуватиму здобувати рівень магістра в Львівському державному університеті внутрішніх справ, до цього навчався у Гімназії. Як і в роки навчання в гімназії, так і в студентські часи активно приймав участь у творчому і науковому житті закладу.

– Знаю що ви активно шукаєте роботу але завжди ці пошуки завершуються невдачею, розкажіть про цю ситуацію?

Саме так, останнім часом зрозумів, що в мій 21 рік необхідно серйозно задуматися про пошук роботи, адже в принципі окрім якихось тимчасових підробітків у мене нема ніякого досвіду роботи, а час спливає… Скажу чесно всім читачам, що пошук роботи у друкованих виданнях, чи на інтернет-сайтах, це в 99% чистої води “розвод”, і в переважній більшості випадків – це мережевий маркетинг, який полягає у подорожуванні вулицями Львова і спробами продати нашим громадянам якийсь непотріб, були і більш-менш достойні пропозиції, але в процесі конкурсу чомусь завжди брали тих, кого повинні були взяти, незважаючи на те, що вони гірше проявляли свої здібності.

Також читайте:   Коли буде дощ?

-На що порадите звертати увагу людям, щоб не попасти на роботу купи-продай?

По-перше, коли розглядаєте пропозицію про роботу, ніколи не звертайте уваги на порозклеювані оголошення, де йдеться про якусь абстрактну роботу, де нема конкретних вимог ані до вас, ані до вашої проф. підготовки, ані назви підприємства, яке пропонує дану роботу, їх зараз дуже-дуже багато. До речі, в інтернеті їх теж не менше, а коли ви вже подзвонили за даним номером то обов’язково запитайте, як називається цей заклад, і тоді прогугліть в інтернеті інформацію про цю фірму, щоб все стало ясно..

-Чи є у вас розчаруванння, що ви пішли вчитися не по своїй спеціальності?

До,речі, я окрім вступних у свій заклад, здавав докумети в ЛНУ на факультет журналістики, також поступив на платну форму навчання, але чомусь вибрав, більш широкопрофільну професію, оскільки зрозумів, що писати статі і займатися схожою діяльністю можна і без диплома журналіста, і зараз не жалію, що вчився там де вчився. 🙂

-Яка робота вам по душі, що ви б хотіли і звісно могли робити?

Сам по собі я доволі креативна особа, так що напевно хотів б бачити себе на якісь творчій посаді, котра вимагає прийняття нестандартних рішень, чесно кажучи, мрію про роботу на радіо, або ж в організації різного роду міроприємств. Але безперечно міг би справитися також з іншою роботою, основне, щоб роботодавець цінував роботу яку я виконуватиму і не старався обманути, а навпаки мотивував, щоб я мав стимул до ще кращого виконання своєї роботи.

Ось такі от справи, подібну проблему з роботою має не одна людина.

Якщо хтось має пропозиції до пана Богдана з питань роботи, пишіть у коментарях.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Пан П 24.07.2011 пише:

    Богдане, тутка написано, що мрієш про роботу на радіо. Чому б тобі не спробувати сконтактувати зі мною, в нас якраз розвиваеться маленький радіо-проект езотеричного радіо http://radioezotera.com/
    правда він наразі не комерційний, і абсолютно не відомо, яка в нього буде подальша доля.
    Тим не менше можеш спробувати долучитись, як зацікавило пиши на мило, або можеш спробувати взяти у Воробуса мій скайп 🙂

  2. gorih 24.07.2011 пише:

    Також шукав роботу, але забив на те непотрібне діло

  3. Bobbie Vinton 26.07.2011 пише:

    Пан П, дуже цікава пропозиція, обовязково з вами сконтактуюсь

  4. Евгения771 20.04.2014 пише:

    Оскільки тут діляться сайтами для пошуку роботи, то можу поділитися сайтом, де я знайшла собі роботу. Зокрема, я працюю на даний час фармацевтом в м.Одесса завдяки цьому сайту http://medical.netbee.ua). буде корисним для медичних працівників, оскільик сайт є спеціалізованих саме для вакансій в сфері охорони здоровя.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*