Львів засипало снігом - Блог про Львів

Львів засипало снігом

Снігова баба

Так його хотіли, просили, вже хотіли не їздити за ним у Карпати, а кататися на санчатах у своєму районі. Маєте… Сніг у Львові таки випав і не просто випав, а засипав Львів.

13 і 14 січня у Західній Україні почалися сильні снігопади. За схід не знаю, бо там не живу. 🙂 Вчора ввечері, коли йшов додому, то погодні умови не дуже то і тішили. Сніг, сильний вітер, як наслідок, завірюха і сьогодні зранку великі кучегури снігу можна спостерігати по цілому місті. Де-не-де, вже стоять снігові баби.

Львів, як завжди, виявився не готовим до такої великої кількості снігу. Тільки що знайомий приїхав з центру, то каже, що трактор там щось чистив, але все нагорнув на лавки, а турсити все це фотографують. Отак от. Дається взнаки ще те, що сьогодні вихідний день і людей на вулиці мало, і відповідно і автівок. Що буде завтра?

Сніг зараз перестав, але за прогнозами синоптиків він буде падати і на далі. Така погода протримається до кінця січня. Сніг супроводжуватиме мороз.

Як буде насправді, побачимо згодом, бо прогнози – це річ складна. Сьогодні може бути сніг, а завтра вже плюс двадцять і Маямі. 😀

З іншої сторони, сніг – це рай для дітей. Нарешті вони можуть зліпити снігову бабу, засунути її моркву, щоб був ніс, покататися на санчатах і так далі. Дорослі ж, у свою чергу, можуть взяти лижі і вже не стояти на асфальті, а також спробувати поїздити на снігу. 🙂

Також читайте:   21 квітня відкриють Великодній ярмарок у Львові

Кому зима подобається, кому ні, це вже які у кого смаки. Воробус, наприклад, більше любить осінь. Саме тоді на вулиці ні нема холоду, ні сонце не смалить.

До цієї теми хотів би додати свою думку. Свого часу, коли ще не було зими, мій сусід, який вже прожив життя і має досвід, мені казав, що цього року зими не буде в запланований час. За його словами, клімат на Землі зараз суттєво змінився і тепер зима в Україні наступає у січні. Тобто він каже, що треба вважати, що грудень – це січень, а січень – це лютий.

Якщо такі прогнози збудуться, то виходить українці матимуть на собі шуби і будуть взуті в чоботи до березня місяця включно.

Поживемо, побачимо… А поки що маємо сніг, хто спить в хаті, а хто змушений вийти на вулицю, щоб відмести від порога сніг, бо поки двірники прийдуть, то можна вмерти. 🙂

P.S. Коли дописував цю статтю, помітив через вікно, що надворі знову почав падати сніг. Цікаво ж, все-таки, як буде завтра. А саме, як будуть їздити маршрутки, як місто впорається із снігом. А поки що, відпочиваємо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Франківськ вже теж засипаний 😛

  2. kumedia 15.01.2012 пише:

    Урра!.. Нарешті!!! Сніггг! ))) :music:

  3. Stakeholder 15.01.2012 пише:

    Нарешті вони зліпити снігову бабу, засунути її моркву, щоб був ніс

    добре що уточнив 😀

  4. vrubli 15.01.2012 пише:

    Воробусе, я як і Ви більше люблю осінь, а взагалі помічаю, що мало кому вона подобається… 🙁

  5. Vorobus 15.01.2012 пише:

    vrubli пише:

    Воробусе, я як і Ви більше люблю осінь, а взагалі помічаю, що мало кому вона подобається… :(

    😉 😉 😉

  6. Архіваріус 15.01.2012 пише:

    Та що там того снігу, як кіт наплакав. Ото якби насипало так, що на санях з кіньми проїхати не можна, тоді можна сказати, що насипало.

  7. russo turisto 15.01.2012 пише:

    Ох снег, снежок – белая метелица.
    Наелась, напилась аж самой не верится.
    😀 😀 😀

  8. Пилип Арсенійович 15.01.2012 пише:

    так, погода зіпсувалася. Радість приносить те, що мій малий нарешті вийшов з хати на санки. :rolleyes:

  9. Архіваріус 15.01.2012 пише:

    Пане Пилипе не журіться, бо завжди за поганою погодою буде світити сонце. :hello:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Враження від цьогорічного відпочинку у Буковелі

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*