Чупакабра ніяк не заспокоїться, вона знову лютує - Блог про Львів

Чупакабра ніяк не заспокоїться, вона знову лютує

Коли вона заспокоїться?

Цією істотою вже лякають дітей, коли вони не хочуть лягати спати. Ще кажуть: «Лягай, Марсело, спати, бо прийде чупакабра і тебе вкраде». І не треба там бабаїв, вовків, лисичок і їм подібних.

Як ви мабуть здогадалися сьогоднішня стаття буде присвячена саме цій істоті, яка, як виходить ніяк не заспокоїться. Все їсть і їсть тих кролів. 🙁

Цього разу вона нагадала про себе у Галицькому районі Прикарпаття. Вона прямо тероризує села у цих районах. І що дуже погано, що є жертви – нещасні кролі, у яких істота висмоктує кров і згодом складає на купу.

Чесно вам скажу, що після повідомлень у ЗМІ минулого року здавалося, що чупакабра зникла, принаймні про неї не було нічого чути, але, як бачимо, все зовсім не так. Вона просто святкувала Новий рік, день Валентина або ж просто зимувала.

Мешканці сіл розповідають цікаві історії, що це не пес, не вовк, не ласка, а невідома істота. До цього висновку вони дійшли після того, коли знайшли сліди невідомого звіра. Вони явно не відповідають жодному із вищеперелічених звірів.

Що цікаво, ніхто того звіра не може зловити чи хоча б відзняти на відео. А то все розмови, розмови і розмови. Це мене просто дивує.

Також читайте:   Чупакабра викрала користувача львівського блогу

Якби яка-небудь людина дійсно зловила, вбила чи познімала на відео цю істоту, то для людей би відкрилися все нові і нові факти, а саме:

Хто ця істота насправді?
Як вона переміщується?
Чи діє сама чи їх багато?

Після цього можна було би робити якесь полювання, давати настанови людям і так далі.

А так, хто його знає хто їсть тих кролів. Здається мені, що, все-таки, це якийсь гібрид. Чорнобиль дався взнаки і це може бути якась вовко-собака або ж просто ласка, яка і курей їсть, і кролів, просто люди занадто багато уваги приділяють цій проблемі і от маєте новини.

Звісно, я можу помилятися.

Ось такі от справи, чупакабра і на далі продовжує тероризувати Україну і їсти кролів. Якщо справи підуть так і на далі, то скоро кролів взагалі не залишиться.

Якщо є що сказати, висловлюйте свою думку, шановні користувачі блогу, по цьому питанню. Чи дійсно існує чупакабра чи це просто якась собака?

Бережіть себе.

P.S. І одразу ж у номер чи то пакт статтю свіжа новина. Чупакабру впіймали, і довелося навіть зробити фотографію. Про це можна почитати тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 12 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 04.03.2012 пише:

    А може чупакабра подібна до Воробуса? 😀

  2. PVS 04.03.2012 пише:

    Колись перший Воробус вкусив чупакабру і тепер всі чупакабри в повний місяць перетворюються на воробусів і приходять в село самогонку купувати 😀

  3. Архіваріус 04.03.2012 пише:

    PVS, А може вони разом з Воробусом її женуть? А вже потім розповсюджують її між людьми. А можливо наш Воробус якийсь інопланетянин, який хоче загарбати нашу прекрасну землю. 👿

  4. PVS 04.03.2012 пише:

    Воробус жене не самогонку, а пургу про чупакабру 🙂

  5. Arden 05.03.2012 пише:

    PVS, Архіваріус, :rolleyes: :facepalm:

  6. Terutoria A 05.03.2012 пише:

    Чупакабра між нами. Це хтось із нас :hello:

  7. Arden 05.03.2012 пише:

    Terutoria A, :facepalm:

  8. Пилип Арсенійович 05.03.2012 пише:

    І як ви мене знайшли, це я на фотографії тримаю чупакабру. Як вам я? 😳 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

  9. Пилип Арсенійович 05.03.2012 пише:

    Terutoria A пише:
    Чупакабра між нами. Це хтось із нас

    Кажуть чупакабра вже у Давидові. 😆 😆 😆

  10. Terutoria A 05.03.2012 пише:

    Ви не очень))))))))
    І я не бот 😆

  11. PVS 30.03.2012 пише:

    Таємницю чупакабри розкрито!!!!!
    http://uareview.com/nestor-shufrych-chupakabra/

  12. Шановна адміністрація цього сайту, я маю сайт про дивну науку чупакабрологію. Чи дозволите ви використати матеріали з вашого сайту (з активним посиланням, і звичайно, зі збереженням вашого авторства)? Бо самому, писати дуже ліньки…
    Але як ні, то ні.
    http://chupacabra.at.ua

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*