Футбол. Ліга чемпіонів. Реал 2:1, по пен. 1:3 Баварія (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга чемпіонів. Реал 2:1, по пен. 1:3 Баварія (відео)

Реал програє Баварії

Футбольна Ліга чемпіонів продовжується.

Вчора у Мадриді проходив другий півфінальний поєдинок найпрестижнішого турніру Європи у якому зустрічалися господарі поля Реал та його опонент – німецька Баварія.

У першому поєдинку цих суперників, що відбувся тиждень тому у Мюнхені, перемогу здобула німецька команда із рахунком 2-1. У матчі-відповіді іспанцям треба було будь-що перемагати, щоб вийти у фінал.

Що вам сказати, другий півфінал як і перший, вдався на славу. У ньому були і пенальті, і багато небезпечних моментів, і додатковий час, і серія післяматчевих пенальті тощо. Але, перемогу і з ним путівку в омріяний фінал здобули гості із Німеччини.

Розпочну свою розповідь про матч із того, що перед поєдинком спитав відому у Львові людину – пана Razana, що він думає про цей матч, які прогнози. Так от, він сказав, що Реал переможе із рахунком 2-1.

Який я був здивований, коли у кінці матчу був саме такий результат. Плюс цей хлопчина ще передбачив, що Челсі буде у фіналі. Можливо Razan – це другий після восьминіга Пауля ворог букмекерів? ))))

Щодо гри, то розпочалася вона без розвідки. Команди грали у відкритий футбол і вже до 14 хвилини господарі поля вели у рахунку 2-0. І хто ви думаєте забив? Правильно, Кріштіанооооооооооо Роналду.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:0 Іллічівець (відео)

Вперше він відзначився на 6 хвилині з пенальті, коли після удару Бензема м’яч влучив у руку комусь із захисників Баварії. Вдруге ж він забив на 14 хвилині – вдало зігравши індивідуально.

Здавалося все, гру можна завершувати і Реал наб’є Баварії ще три голи, а то і більше. Але, до честі гостей вони вирівняли гру і раз за разом створювали небезпечні моменти.

До пори, до часу іспанцям щастило, але на 27 хвилині у штрафній збивають Гомеса і Робен вдало реалізовує пенальті.

Другий тайм – це мала кількість моментів з боку обох команд. Все-таки, ціна помилки могла бути фатальною.

Деколи навіть було так скучно, що ваш автор засинав. 😀

Додатковий час – аналогічно пройшов до другої 45-ти хвилинки. Команди грали у скучний футбол і всі надії вони плекали на серії пенальті.

А ось вона була цікавою. Із 9-ти ударів команди не забили 5 пенальті. Як бачимо, хвилювання було шалене.

Але все ж, комусь у фінал таки треба було вийти і це зробила Баварія. Удар Швайнштайгера і німці будуть грати у фіналі із англійським Челсі.

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться 19 травня у Мюнхені, що буде на руку німецькій команді.

Нехай переможе сильніший.

Фото: tsn.ua .

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Razan 26.04.2012 пише:

    Перший раз справді стало жаль Моуріньйо, якось по-людськи…
    Не треба було давати бити пенальті ні Рональдо, ні тим паче Рамосу, Коли підходив “РОн” до м”яча, я знав що він не забє, якось одразу згадалась ситуація з “Мессі”.
    В фіналі як не дивно віддаю перевагу Челсі, не дивлячись ні на що. Думаю буде 1-0, хоча і невпевнений 🙂

  2. Arden 26.04.2012 пише:

    Молодці Баварія!) в фіналі Челсі накажуть 😡 😡 😈

  3. Архіваріус 26.04.2012 пише:

    Razan, Нема чого так дуже жаліти Моуріньйо, так йому і треба, бо дуже зазнався – вважає себе тренером №1 на планеті. От йому і показали де його місце.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*