Блог Воробуса знову топ-блог - Блог про Львів

Блог Воробуса знову топ-блог

Блог Воробуса - топ-блог

Сьогодні надворі 22 листопада, четвер, не дуже теплий, але, все-таки сонячний день. Ще буквально більше дня і знову будуть вихідні, а з ними можна буде і відпочити або ж хто дуже любить поприбирати у хаті.

Блог Воробуса не відпочиває, а навпаки пробує радувати людей новими і новими статтями. Переважно це відбувається кожного дня.

Свого часу мене запитували чи не ліньки мені кожного дня щось писати? Та звісно що ліньки, але з часом якось вже звик, що свій щоденник, а ним являється якраз персональний блог треба оновлювати кожного дня. Мені тут дуже подобається фраза, цитую: «Я не сплю, хіба що трошки придрімав».

Так от, знайте, якщо Воробус не пише публікацій, то він або десь поїхав, або ж йому просто відключили інтернет. 😀

Коли людина вирішує створити свій блог, то вона переважно дивиться у майбутнє, хоче досягти якихось здобутків, щоб світ знав тебе і так далі. От пригадую часи трирічної давності коли Воробус лише створив блог. Спершу думав та подумаєш створив, створив, а потім прийде час і закину його.

Десь приблизно дав собі пів року часу щоб здобути тисячу свої прихильників і стати провідним блогом. Ви будете сміятися, але пів року я так і не дочекався, бо за тисячу людей блог перейшов десь за три місяці. Точно сказати не можу, бо пам’ять вже не та, але топ-блогом був це точно.

Також читайте:   Як організувати онлайн-трансляцію в Instagram

Згодом популярність спала, мене люди питали чому я вже не на першому місці, а на третьому? Що я думаю далі робити? На що Воробус відповідав, що прийде час і блог знову повернеться на перше місце. Коли є конкуренти, то так цікавіше працювати. 🙂

Це як у футболі наш Шахтар. В чемпіонаті в нього конкурентів нема, але як команда виходить на євроарену можуть початися проблеми, а все тому що там команди сильніші.

Повертаючись до теми блогів скажу, що десь приблизно тиждень часу я не заглядав у статистику топ-блогів, а буквально позавчора приходить мені повідомлення від друга із текстом, цитую: «Вітаю, Ігор, ти знову топ-блогер». 🙂

Хвалитися я не люблю, але на цей раз це зроблю. Приємно ж.

Секрет успіху? Справ у тому, що коли ви хочете щоб людей цікавив ваш ресурс треба старатися зацікавити людей цікавими статтями. Які це цікаві статті? Актуальні, що зараз цікавлять людей. Новий рік, Верховна Рада, Кінець світу, спортивні події і так далі.

Не буде ж ви зараз писати про 8 березня до якого ще чекати і чекати, хоча можливо і хтось зараз таке шукає і вибирає подарунок для своєї пасії.

Святкуємо разом))))

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Пан П 22.11.2012 пише:

    Цікаво як виглядатиме блог Воробуса років так через 50?

  2. zars 22.11.2012 пише:

    Особливо коли Воробус до того часу не поголиться…

  3. Kiler 22.11.2012 пише:

    Звідки у Воробуса стільки ідей?

  4. zars 22.11.2012 пише:

    То від здорового способу життя.

  5. lanagur 22.11.2012 пише:

    zars пише:
    То від здорового способу життя.

    інакше, звичайно,було б більше 😛

  6. Вертоліт 27.12.2012 пише:

    той чувак з заду так дивиться ) певно вбити тебе хоче 😆

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Підсумки роботи блогу Воробуса у листопаді

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*