Продовжується прийом пісень на конкурс “Заспівай у Воробуса-2” - Блог про Львів

Продовжується прийом пісень на конкурс “Заспівай у Воробуса-2”

Пісенний конкурс

Поки ще не має посту ваш автор собі після роботи буває співає, а чому б і ні? Вчора от прийшов додому, повечеряв, увімкнув музику на комп’ютері та й поспівав собі. Не знаю як кому, а для мене поспівати прирівнюється до емоцій під час кричання у лісі.

Добре коли люди мають чим зайнятися, а не курять, вживають алкоголь. До чого я це все веду? Справа у тому, хто постійно нас читає, той знає що в ці дні, а саме до 30 листопада триває прийом робіт на конкурс «Заспівай у Воробуса-2».

На даний момент люди прислали нам 4 роботи: це пісні таких людей як: Любчик, Ярина, Вертоліт та Razan. Наскільки мені відомо ще одна дівчинка має прислали свої роботу, вона якраз в ці дні записує пісеньку.

Ви також у будь-який момент можете подати свою кандидатуру на всенародне оцінювання, час ще є, але він невблаганно завершується.

Ви можете прислати нам пісню у вашому виконанні у будь-якому форматі, а ми вже переробимо її у такий який нам треба. Не соромтеся, сильно критикувати не будемо, а навпаки підтримаємо вас у починаннях.

Не прогавте нагоду виграти приз, а це 1 місце – 80 грн., друге місце – 50 грн. третє місце – 20 грн., а також звання народного, заслуженого та почесного співака блогу Воробуса.

Також читайте:   Чи варто організовувати культурну подію?

Додам, що свої роботи треба присилати мені на електронну адресу – vorobus1@ukr.net.

Більше про правила конкурсу можна прочитати тут.

Тепер відповідаю на запитання, які мені часто задають люди по цьому конкурсу.

Отже, багато хто хоче співати, але не має можливості записати пісню. Відповідаю як це можна заробити.

1. Берете фотоапарат, співаєте, виходить відео, це відео можна прислати мені на пошту і згодом з нього Воробус зробить mp3. Не переживайте, ніхто відео викладати в інтернет не буде.

2. Телефон. Так само можна увімкнути диктофон і спробувати заспівати щось без музики. Багато хто каже, що так погано. А я так не думаю, минулого року дівчинка Ніна виграла конкурс якраз завдяки такому співу.

3. Скайп. Можете пошукати в інтернеті є спеціальна програма, яка записує розмову в скайпі. Ставите програму, співаєте у мікрофон і маєте свято. Єдине що тут перед тим як співати добре налаштуйте мікрофон щоб він не хрипів.

Прийому робіт продовжується, тому не гайте часу і бігом йдіть писатися. Це займе мало часу, але потім побачите як вас оцінять люди.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Президент 24.11.2012 пише:

    надсилати пісню на vorobus1@ukr.net

  2. Архіваріус 25.11.2012 пише:

    Дзиньдзи бриндзи балалайка на печі лежить китайка ….?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*