Результати жеребкування 1/4 фіналу Кубка України - Блог про Львів

Результати жеребкування 1/4 фіналу Кубка України

А тепер Луческу

Весь Львів тільки і живе емоціями від вчорашнього футбольного поєдинку за участю Карпат. Неймовірно, але львівська команда таки перемогла. Скільки років вже минуло? Звичайно зараз я пишу з іронією, але факт залишається фактом.

Карпати цього року грають погано і єдине що тішить так це участь у Кубку України через який команда може вийти у Лігу Європи.

Інша справа що ми там будемо робити? Але, спершу туди ще треба потрапити. Повертаючись до тем вчорашнього футболу скажу, що сьогодні на роботі багато людей жаліло що не сходили на матч. А що я їм можу зробити? Нехай тепер кусають губу. 🙂 Так, не сперечаюся, було холодно, але ж виграли.

Скажу ще навіть більше. Вчора на футболі познайомився з дівчатами, то їм так було з нами весело що ми договорилися ще раз сходити на футбольний поєдинок, бажано на фартовий кубок. Але, все мало вирішити жеребкування, яке відбувалося саме сьогодні.

Хто потрапив у суперники львівській команді, де буде проходити цей поєдинок та багато іншого читайте далі.

Що називається приїхали, саме так можна охарактеризувати жеребкування для львівських Карпат, яке відбулося у четвер, 1 листопада у будинку футболу.

Також читайте:   Команда "Де-факто": в очікуванні вирішальних поєдинків

За його результатами в 1/4 фіналу Карпати зіграють із діючим чемпіоном країни, вже тепер грандом європейського футболу – командою Шахтар із Донецька. Спершу виходило так, що «гірники» гратимуть на виїзді, але по новому регламенту гру перенесли у Донецьк, що дуже і дуже печально.

Щось я не пригадую щоб яка-небудь команда перемагала на стадіоні «Донбас-Арена». З Шахтарем важко грати вдома, а не те що в них. Зараз можна багато казати, що це футбол, м’яч круглий, але будьмо реалістами – шансів нема.

Цей поєдинок буде проходити вже на весні, може бути погана погода, але ж знаючи стан газону новенького стадіону можна сказати, що і це не завадить господарям поля. Шкода, що у Львові не відбудеться цей поєдинок, людей було би ой як багато.

В інших чвертьфінальних парах між собою також зіграють:

Волинь (Луцьк) – Дніпро (Дніпропетровьск)

Севастополь (Севастополь) – Таврія (Сімферополь)

Арсенал (Київ)– Чорноморець (Одеса).

Матчі цієї стадії змагань відбудуться вже наступного року, а якщо бути точнішим, то 17 квітня 2013 року.

Чекаємо із нетерпінням цих поєдинків і будемо сподіватися на чудо від Карпат, у футболі ж все можливо.

Фото: sportanalytic.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Сергій 01.11.2012 пише:

    Важко буде “Карпатам”. Надіємось на чудо.

  2. iphone 5 05.11.2012 пише:

    Пройдуть Шахтар чисто принципово 😀

  3. Jorgen 05.11.2012 пише:

    Одними емоціями шахту не завалити

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*