Пошук будинку у Львові: без сто грам не обійтися - Блог про Львів

Пошук будинку у Львові: без сто грам не обійтися

Як знайти будинок?

Хто живе у Львові досить довгий час, той знає, що у нашому місці можуть виникнути проблеми із знаходженням потрібного пункту призначення, особливо це відчувається у так званих спальних районах.

Вчора подібну проблему мав ваш автор.

Як не потрапити у подібну ситуацію, за яким критерієм розташовуються будинки у нашому місці про це та не тільки читайте далі.

Отже, розповім спершу за свій випадок. Так склалися обставини що вчора Воробусу треба було поїхати у район вулиці Наукової по справах. Точну адресу знав, але перед тим як їхати ще глянув на карту в інтернеті. Мало що може бути, можливо я не знайду потрібної адреси.

Якби ж я знав, що згодом таки прийдеться так довго блукати. Ускладнювалися ще мої пошуки тим, що на вулиці була ніч, а в таку пору дня шукати щось важко.

Вийшов Воробус із транспорту, йде собі, і тут мені на зустріч жіночка. Та я почав питати її де такий то будинок на вулиці Науковій. Вона мені люб’язно все пояснила і що найцікавіше, як виявиться згодом, відправила мене зовсім в іншу сторону.

Ходив, блукав я так хвилин 30-ть, а то і більше. Питаю людей що йдуть по вулиці де потрібний номер будинку і що цікаво, ніхто його не знає. Ну хоч бери і дзвони комусь нехай мене вчать як йти через інтернет.

Також читайте:   Землетрус у Львові. Як це було

Потрібний будинок я знайшов, але після цього вже нічого не хотілося. Дощ, все замерзає на тобі, а ти ходиш…. Виникає питання – і хто так ті будинки розташовував, що тут 20 будинок, а поруч 69-ий? Цирк та й годі.

Ви думаєте подібна ситуація лише там? Помиляєтеся, є ще один район де чорт голову зламає – Сихів. Там також будинки і вулиці розташовані хаотично і коли ви щось шукає приходиться ламати голову і то так серйозно.

А ось в інших районах все набагато простіше. От центр, для прикладу, там номери будинків йдуть один за одним. Якщо тут 43 будинок, то поруч буде 45-ий і так далі. Тому і подобається мені приїздити в центр.

Рясне? Те саме. Топольна – більш-менш нормально. Левандівка – тут як де, бувають і проблеми також.

Але, якщо ви поїдете у район Ашану, Виговського і так далі, то можете заблукати і то так серйозно.

Як вийти із цієї ситуації? Все просто, або щоб тебе хтось зустрічав або ж користуватися послугами інтернету чи gps. Тільки що згадав що у мене він є на телефоні, чому ж я його вчора не використовував? Забув, що тут ще додати.

А як ви шукаєте будинки у Львові і чи бували у вас, читачі блогу, негаразди із цим?

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 23.01.2013 пише:

    не знаю як і чим ти дивився в інтернеті, тимбільше, що зараз весь Львів вже сфотканий на google streetview)), я якщо їду в район, в якому абсолютно не орієнтуюсь, то перед поїздкою скидую на телефон скріншот з карти виділеним шляхом від зупинки, де виходжу з транспорту до місця призначення))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*