Враження від концерту “Дзідзьо” у Львові - Блог про Львів

Враження від концерту “Дзідзьо” у Львові

Дзідзьо у Львові

Вчора у Львові відбувся концерт «Дзідзьо». Чесно скажу, не планував йти на цю культурну подію, але друзі переконали і я таки знову ж таки побував на стадіоні «Арена Львів», на цей раз на концерті, бо до того ходив лише на футбол.

Які враження від концерту? Двоякі, хіба трохи організація мене дістає. Не може в нас бути як в людей все культурно.

Спершу розповім про кілька організаційних моментів, які мене «повеселили». Для мене дуже було дивним те, що в людей забирали при вході навіть мінеральну водичку для дитини, і обмацували так, ніби на стадіоні має виступати президент США.

Смисл? На стадіоні теж пиво продавали (15грн. за баночку 0,5 літра) і якщо було би бажання щось кидати на стадіон, то це можна було би зробити досить таки легко. Тому, ваш автор влаштував міні-скандальчик, на що стюарди відповіли просто – пропустили мене досить таки швидко навіть не провіряючи.

Є в людей боязнь до фотоапаратів, а я просто підколов стюарда. 😀

Люди. Їх цього суботнього вечора зібралося досить таки багато, якщо не помиляюся десь тисяч двадцять як мінімум. Вікова категорія на концерті була різна. Це і молодь, і діти, і навіть старші люди.

Біля мене, наприклад, сиділа старша бабуся, то під одну із пісень вона так зажигала що ойойойоййй. 😀

Також читайте:   19 січня - концерт гурту "Плач Єремії" у Львові

На так званому розігріві можна було почути співачку «Адріану», а згодом і народного артиста України – Івана Поповича.

Під вигуки «Дзідзьо, Дзідзьо» Хома вийшов на сцену і почав одна за одною виконувати свої пісні. Це були як старі хіти, так і відбулася прем’єра пісні «Василина». Повеселило мене, коли «Дзідзьо» співав пісню «кобіта», а діти кричали – «не дає». Хехе, ото смішно було.

Потім на зв’язку через скайп був сам Мейсон. Не знаю чого він не був на концерті, але напевно мав справи невідкладні. 😀 Тому, він похрюкав лише всім і свалив. 😀

Піротехніки багато задіяно не було, хоча час від часу щось стріляло. Щодо пісень, які сподобалися, то віддав перевагу пісні «Бузьку, принеси Гануську». З нами була на концерті дівчина, якій для повного щастя якраз бракує ще дочки.

Тому, Воробус вже поспівав їй щоб приніс вже. 😀

Пробував «Дзідзьо» ще співати сам, типу як cпівак Хома, але щось там він довго не співав, один куплет і знову почав співати всіма відомі хіти.

Загалом концерт пройшов без пафосу, атмосфера на трибунах була позитивна, тривав до 22 години, а в кінці «Дзідзьо» всім людям подякував що прийшли на його концерт, що вони стараються і на тому все завершилося.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Вова 22.05.2013 пише:

    Водичку і хавчик забирали для того, щоб потім тобі їх на стадіоні продати))) Чи ти думаєш шо Дзідзьо не хоче чим побільше заробити??? 😀 😀

  2. noch 27.05.2018 пише:

    був там. повна фігня. тепер я його ненавиджу. все дешево і неякісно, починаючи від години початку концерту і до самого шоу.

  3. Мирослава 27.05.2018 пише:

    Мої діти не розуміли чому їх обшукували, забрали яблука і воду. І перепитували, чи на цей концерт вони потрапили, коли дві години слухали нецікавих їм співаків. І навіть просилися додому.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*