Теніс. Вімблдон. Стаховський сенсаційно обігрує Федерера - Блог про Львів

Теніс. Вімблдон. Стаховський сенсаційно обігрує Федерера

Браво, Стаховський!!!

Блог Воробуса вже інформував про те, що буде активно слідкувати за турніром з тенісу під назвою – «Вімблдон», що зараз відбувається у Лондоні.

Вчорашній був просто таки багатим на сенсації. Ваш автор коли читав результати, то рот відкривався відкритим ще довго.

Вдумайтеся, турнір якимось чином спромоглися поминути у жінок – Марія Шарапова, Олена Янкович, Анна Івановіч, Люсі Сафарова, а у чоловіків після вильоту Надаля головною сенсацією дня стала поразка третьої ракетки світу і семиразового чемпіона турніру в Лондоні – швейцарця Федерера.

А кому б ви думали він програв? Відповідаю, українцю – Сергію Стаховському, який у світовому рейтингу займає лише 116 місце. Ви могли на таке сподіватися?

Але, про все по-порядку.

Отже, перед цим поєдинком спілкувався із знавцем тенісу паном Остапом, то він лише іронічно казав що виграє Сергій. Звісно, ніхто у перемогу українця не вірив. Це ж Федерер з ним грає, для якого турнір «Вімблдон» є найбільш зручним.

Суперники розпочали поєдинок без розвідки і раз за разом брали свої подачі. Давненько ваш автор не бачив щоб швейцарцю було таке важко приймати подачі свого суперника, а таки прийшлося.

6-6 і на суперників чекав тайбрейк. На жаль, на ньому українець нічого не зумів протиставити своєму супернику і програв.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар 2:2 Боруссія Д. (відео)

Здавалося все, зараз Сергій «попливе», але він цього не зробив і продовжував і на далі брати свої подачі. Федерер також бив влучно і все дійшло знову ж таки до тайбрейку. І тут Україна почала радіти, адже Стаховський вже тут свого суперника не відпустив.

Взяти один сект у грі з іменитим суперником – це вже за щастя, але який це солдат, що не хоче стати генералом.

У третьому сеті українець бере подачу Роджера й виграє сет із рахунком 6-4. Але, і після цього епізоду ніхто не міг повірити що загальна «вікторія» таки дістанеться спортсмену з України.

Стаховський з кожним геймом все більше втомлювався і були побоювання за кінцевий результат.

Четвертий, вирішальний сет пройшов під диктовку Сергія, він знову взяв подачу суперника чим дуже розізлив Федерера. Він і ракетки міняв, і тактику гри й деколи вона йому допомагала, бо подачу таки відіграв, але вирішальний тайбрейк таки пройшов під диктовку українця.

7-5 і радості Стаховського не було меж. Ваш автор аж заплакав, бо дійсно завжди радію за здобутки наших спортсменів.

Ще довго глядачі не відпускали українця із корта і всі лише питали – «Who is it?»

Фото: sport-xl.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. patron 27.06.2013 пише:

    То що Федя програв для мене не дивина, людина яка грає без азарту в очах і за певною системою ніколи не буде чемпіоном. А то що він був першою ракеткою, думаю на 90 % тому, що його боялися, от і все. А Сергію – БРАВО!!!

  2. pertos 27.06.2013 пише:

    Колись мусить початися зміна поколінь. Хочеться чогось нового і свіжого завжди.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*