Теніс. Вімблдон. Настала пора вирішальних поєдинків

Бушар дивує всіх

Пише і не показує Воробус, а це означає, що настав для нових публікацій на блозі. Сьогодні надворі 4 липня, п’ятниця, останній робочий день тижня.

Попереду два вихідних, на які синоптики прогнозують сприятливу для прогулянок погоду. Тому, чекати залишилося не довго.

Про що будемо говорити сьогодні? Відповідаю, новини благоустрою міста Львова, відкритий чемпіонат Великобританії з тенісу та цікавинки про соціальні мережі.

Розпочнемо із «гарячої» теми, а саме із чергового турніру з тенісу під назвою «Вімблдон». Хто не знає, то скажу, що це черговий турнір Великого Шолома.

Чим він цікавий, що є найпрестижнішим та найстарішим турніром з тенісу. Вперше змагання були проведені, вдумайтеся в цифри, у 1877 році.

Покриття – трав’яне.

Про теніс блог Воробуса був би писав значно більше якби не чемпіонат світу з футболу. Він трохи відвів спорт із ракеткою та м’ячиком у сторону.

Але, поки на футбольних полях Бразилії пауза можна і завітати на корти Лондона.

Зараз якраз настала пора вирішальних поєдинків. У жінок вчора відбулися півфінальні матчі. Зокрема, між собою зустрічалися дві чеські тенісистки: Сафарова та Квітова.

До гри фахівці віддавали перевагу саме Квітовій. І хоч, вона інколи грає не дуже то і стабільно, все ж Квітова є Квітова. Як кажуть, досвід не проп’єш.

Також читайте:   Теніс. Вімблдон. Перша ракетка світу - Серена Вільямс покидає турнір

Щодо Сафарової, то ця спортсменка теж грала до поєдинку із Квітовою досить таки вдало. По черзі були биті такі потужні тенісистки як Цибулкова, Макарова.

На жаль, на півфінал сил у Люсі не вистачило. У першій партії вона ще бій дала програвши 6-7, а ось у другій Квітова каменя на камені не залишила від своєї суперниці.

У другому півфінальному поєдинку між собою зустрічалися румунка Халеп та канадка Бушар. До гри, фахівці віддавали «вікторію» саме Сімоні.

Але, як покаже згодом гра, прогнози річ невдячна.

7-6, 6-2 і Бушар виходить у фінал Вімблдону.

Вирішальний поєдинок турніру відбудеться в суботу, 5 липня і опісля нього блог Воробуса обов’язково повідомить вас про його результат.

Щодо чоловіків, то сьогодні у півфіналах між собою зіграють Джокович та Димитров, Федерер – Раоніч.

Десь таки прогнозується, що фінал буде виглядати наступним чином: Джокович та Федерер, але на то він і є спорт щоб робити сюрпризи.

Фінал у чоловіків відбудеться у неділю. Особисто для мене, буде дуже цікаво глядіти за грою «Феді». Це практично його останній шанс здобути вагомий трофей у своїй кар’єрі.

Фото: sport-xl.org.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*