Канатну дорогу у парку “Знесіння” відкрили, але запусків так і не було (відео) - Блог про Львів

Канатну дорогу у парку “Знесіння” відкрили, але запусків так і не було (відео)

Відправний пункт

Блог Воробуса вже багато раз анонсував, що у парку «Знесіння», більш знаному як Кайзервальд, мають відкривати канатну дорогу. Зробити це мали ще у середині серпня, але то того не вистачає, то іншого й відкриття таки запланували на 23 серпня.

Але, але і ще раз але, і 23 серпня канатки не відкрили. Воробусу навіть почали дорікати у приватних бесідах чому це я подаю фальшиву інформацію. Так от, відповідаю, як планували, так я і написав.

Після 23 серпня відкриття вже перенесли на 25 серпня, неділю. Що ж, це вихідний день, можна було би відпочивати, але ваш автор спеціально вирішив з’їздити у парк і таки глянути як же працює канатка і як її будуть відкривати.

Скажу навіть більше, один із моїх колег навіть сказав мені, що чув ніби то перших 100 відвідувачів можуть проїхатися канаткою безкоштовно. Звідки він таке чув, не знаю, але сьогодні ніхто нікого не катав.

Та, про все по-порядку.

Прийшов я у парк, традиційно там гуляє багато людей, канатка вже натягнута і поруч біля неї на полянці почалася офіційна церемонія відкриття. На неї зібралося близько 30-40 людей.

Вступні слова

Вступні слова, слова подяки, традиційні журналістські фото на пам’ять, навіть сік роздавали всім охочим, і через деякий час людей попросили піднятися на вершину, звідки і буде здійснюватися політ чи як там ще його назвати.

Також читайте:   Черги на підйомниках Буковелю вражають

Керівники парку розрізали символічно червону стрічку і весь народ чекав коли ж хтось здійсниться перший спуск на канатній дорозі, але, на жаль, всі розчарувалися. Чому? А бо за словами директора парку, канатна дорога ще повністю не готова і почне повноцінно працювати лише через день-два.

Перерізання стрічки

Чесно, не здивувався цим словам, бо в Україні так часто є, що все роблять, поспішають, відкривають, а потім доробляють. Невже не можна хоч раз все офіційно відкрити так як треба? Але, як каже наш відомий тренер: «Та, то таке». 😀

Коштувати один спуск буде від 80 до 100 гривень, а тривалість польоту складатиме всього лише одну хвилину.

Шлях

Воробус не полінувався і вирішив спуститися до озера, саме там має завершуватися канатна дорога. Так от, і справді, там стоїть пункт прийому людей, але на ньому ще тривають ремонтні роботи, бо майстрів було ще багацько.

Пункт прийому

До речі, коли спускався до озерця, то уважно дивився як же проходить канатна дорога. Так от, перепади висот ще ті. Люди будуть пролітати над домами, обривами та озерцем. До цвинтаря, який розташований недалеко від озерця канатна дорога не доходить.

Ось такі от справи, канатну дорогу офіційно відкрили, але запуску ми так і не дочекалися.

Насамкінець, щоб ви мали хоч якесь уявлення як буде виглядати канатна дорога у парку «Знесіння» пропоную подивитися наступне відео:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 25.08.2013 пише:

    Пролетів Воронус над канаткою –
    І зрозумів, надії тут нема.
    Хіба що уповати на небесного –
    Але у нього віра заслабка… 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*