Акційна осінь на Буковелі (дешеві абонементи на катання)

Готуй лижі взимку

Поки люди масово збирають гриби і насолоджуються останніми теплими днями, тим часом в Карпатах випав перший сніг. Звісно, це відбулося в горах і там це явище звичне, але факт залишається фактом – поступово ми наближаємося до зими.

З чим у мене асоціюється зима, так це із лижами, адже не секрет, що Воробус останнім часом захопився цим видом спорту.

Буквально вчора довелося порозмовляти із досить таки досвідченим бордером на тему абонементів. Куди їхати, коли купляти абонементи і як на них зекономити.

Ні для кого не стане дивиною, коли скажу, що найвідомішим курортом в Україні є Буковель. Там і траси нормальні, і спорядження досить таки хорошої якості. Єдине що мене там напрягає, так це доїзд. Їхати зі Львова на Буковель дійсно проблематично, а все тому, що дорога на курорт просто таки в жахливому стані.

Але, як каже, наш відомий тренер, цитую: «Та, то таке..,». 😀 Сподіваюся, що цю дорогу колись таки та й зроблять.

Минулого року Воробус був на Буковелі, мені сподобалося, тому планую поїхати туди ще і не раз. Тому, треба думати про абонементи вже зараз, щоб не платити згодом за захмарними цінами.

Як повідомив мене в ексклюзивній розмові пан Роман Тупись зараз на Буковелі розпочалася так звана «акційна осінь-2013» за умовами якої можна купити абонементи на катання: «Все й одразу» та «Екстра дні».

Також читайте:   Після 3 років паузи Воробус повернувся на Тростян

«Все й одразу» – це абонемент, який є двох типів.

Перший коштує (3 дні – 405 грн., 5 днів – 675 грн., 10 днів – 1200 грн.). Катати за цим абонементом можна в період до 28 грудня і після 10 березня.

Другий коштує (3 дні – 1065 грн, 5 днів – 1597 грн., 10 днів – 2840 грн.). Кататися тут можна у всі дні, крім 2-6 січня, і 8-9 березня, тобто святкових днів.

«Екстра дні» – за цією акцією ви можете купити абонемент на катання у всі дні крім святкових на 5 днів, а два дні отримати у подарунок. Коштує таке задоволення 1597 грн.

Якщо ви купляєте абонемент на 10-ть днів, то отримуєте ще 4 дні в подарунок. Таке задоволення коштує – 2840 грн.

Також пан Роман казав, що можна ще і собі замовити спорядження, зокрема категорія «С» коштує – 70 гривень.

Діє подібна акція до 15 жовтня включно. Воробус пробував замовити собі абонемент через мережу інтернет. Так от, купити там можна спокійно, плюс ще безкоштовно вам його привезуть додому.

Найшов ще магазини у Львові, де можна і без доставки купити собі абонементи.

Якщо буду знати ще новини з інших гірськолижних курортів обов’язково поділіюся ними з вами, читачі блогу Воробуса. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*