Підсумки лижного сезону для Воробуса - Блог про Львів

Підсумки лижного сезону для Воробуса

Воробус на Тростяні

Все йде до того, що весна таки переб’є зиму й тепло таки наступить. Люди вже зачекалися. Пам’ятаю минулого року в таку пору року Воробус з компанією вже їли шашлики і ходили одягнуті в светри як максимум. Як мінімум вже напевно не буду говорити. 😀

Зима завершується, а, отже, настав час таки підвести підсумки зимового сезону для Воробуса. Не даремно кажуть, що влітку треба відпочивати або на морі, або ж в горах, а взимку їздити кататися або на лижі, або на сноуборд.

Саме так і зробив ваш автор.

Воробус не такий вже і досвідчений лижник як здається, але скажу відверто, з кожним катанням я набираю все нового і нового досвіду.

От буквально цього року мені вдалося чотири рази з’їздити на лижі. Тричі ваш автор вибирав старе добре місце – курорт Славське (гору Тростян), а вже от буквально нещодавно вдалося з’їздити на відомий курорт Буковель.

Вражень, звісно, від цьогорічного сезону дуже багато, хоча і не сперечаюся бували і розчарування.

Розпочалося все зі Славська, а саме напередодні Старого Нового року Воробус із компанією поїхали катати на гору Тростян. Снігу тоді було багатенько, хоча до Нового року був ліміт і ще й який. Зокрема, мої друзі святкували якраз Новий рік в Славську і покататися на лижах їм не вийшло за однієї простої причини – не було снігу.

Також читайте:   Велосипедні маршрути: Курмановича - Білогорща

Цього року нарешті як слід покатався на своєму улюбленому Заході. Там мені настільки подобається, що катав би там цілими днями. Розгін з Верхнього заходу і на Нижній без зупинок. Єдиний мінус, на тому ж Нижньому багато людей і довго доводиться стояти в черзі.

Останній раз на Тростяні покатався щось не дуже, було багато горбів, плюс лижі Воробус вибрав якісь не такі як треба. Протягом дня двічі їх міняв і лише після обіду почав кататися на повну.

Хоча, підсумовуючи катання на горі Тростян скажу так – Тростян є Тростян і він завжди приваблював своїми бугелями, горбиками, бабками, які продають вино тощо. 😀

Буковель. Як не згадати про нього. Цього року мені вперше довелося побувати на цьому курорті. Кататися там мені було достатньо таки легко, бо вчитися їздити таки я починав на горбиках, де траси не в дуже то й ідеальному стані. Тому, самі розумієте, там де якість проблем у Воробуса нема.

Буковель сподобався і якщо випаде нагода обов’язково туди ще неодноразово повернуся. В цьому сезоні мабуть вже ні, хоча якщо би був сніг і хтось би їхав на власному авто, то поїхав би ще з радістю.

Лижний сезон-2013 для Воробуса завершився, попереду літо, де наберуся сил і будемо чекати нового сезону і, відповідно, нових вражень від катання.

А як для вас минув цьогорічний зимовий сезон?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Денис 11.04.2013 пише:

    Привіт! Круто, я теж відкатав 4 рази цього сезону, з них 2 на ФМІ(Політех) і 2 на Погарі)))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*