Футбол. Чемпіонат України. Севастополь 1:0 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Севастополь 1:0 Карпати (відео)

Знову програли

У 8-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися із гостями з Севастополя – командою Севастополь.

На жаль, для львівських вболівальників футболу, гра завершилася поразкою наших співвітчизників із рахунком 0-1.

Після перемоги у минулому турі над Говерлою здавалося Карпати мають продовжити позитивну тенденцію і принаймні набрати чергові очки.

Але, як це часто трапляється, чого очікуєш не збувається. Суперник львівської команди – Севастополь переграв наших земляків заслужено і навіть нема що сказати.

За цілий матч в Карпат був один єдиний момент і то Балажіч не зумів забити із вбивчої позиції.

А що господарі поля? Вони багато атакували і будь-що хотіли здобути три залікові пункти. Плюс дуже цікаво було глянути вже на колишніх екс-карпатівців, Кожанова, Кузнєцова, Федорів проти своєї колишньої команди.

Зіграли вони на рівні й найголовніше, здобули важливу перемогу.

З перших хвилин поєдинку Севастополь захопив територіальну перевагу, вони багато атакували, двічі нас виручала штанга, ще кілька разів команду рятував кіпер – Ільющенокв. До речі, останній замінив Підківку.

Не подумайте що його відправили у запас. Все простіше – у Романа травма, яку він зазнав ще у матчі з Говерлою.

Також читайте:   Футбол. Чорногорія - Україна (час настав)

Карпати в черговий раз розчарували. Вони старалися ніби нав’язати боротьбу, але підопічні Севідова виглядали кволо, здебільшого захищаючись. А, як відомо, така тактика ніколи до добра не призводить.

Результат ви вже знаєте, тому більше нема чого вже додати.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу саме господарів поля із рахунком 1-0, що дозволяє цій команді набрати три очки і в турнірній таблиці обігнати нашу команду на 2 залікових пункти.

Тепер в активі Севастополя 9 очок і 10-те місце в турнірній таблиці, в активі ж Карпат – 7 пунктів і поточне 12-те місце.

У зв’язку із матчами збірних чемпіонат країни бере паузу на два тижні й тепер матчі національної першості відбудуться аж 14 вересня.

Зокрема, Карпати у цей день свій поєдинок зіграють вдома із чемпіоном країни – командою Шахтар. Гра обіцяє бути дуже цікавою й сподіваємося наша команда переможе.

Насамкінець же, пропоную переглянути відео забитого голу у вчорашньому поєдинку:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*