Враження від фільму “Тіні незабутих предків” - Блог про Львів

Враження від фільму “Тіні незабутих предків”

Тіні незабутих предків

Давненько Воробус не був в кінотеатрах нашого міста. Чому? Напевно просто більше віддав перевагу відпочинку на свіжому повітрі. Але, з приходом зими думаю буду ходити в кіно частіше.

Вчора ваш покірний автор мав багато вільного часу, тому вирішив сходити на прем’єру українського фільму – «Тіні незабутих предків».

Хто не знає, цей фільм вже давно мав вийти у прокат, але завжди щось було не так і ось, нарешті прем’єра таки відбулася 14 листопада.

Навіть не думав, що фільм «Тіні незабутих предків» викличе такий ажіотаж серед місцевого населення. Квитки на вчорашній показ були продані всі і зал кінотеатру «IMAX» (250 чоловік) був забитий вщент.

Також родзинкою вечора стало те, що герої фільму також були на показі фільму, а перед тим відбулася прес-конференція. Бачив навіть як люди робили собі фото на згадку з акторами фільму.

Тепер кілька слів про сам фільм. Звісно, це моя думка, з якою ви можете не погодитися.

Багато хто порівнює «Тіні незабутих предків» із фільмом «Штольня». Спробую і я це зробити.

Сюжет «Штольні» мені набагато більше сподобався чим в «Тіней». Не знаю чому, можливо тому що Воробус не любить містики і демонів, а вони в фільмі «Тіні незабутих предків» є.

За те, ті ж «Тіні» вирізняються своїми спецефектами, кращою грою акторів, гарними дівчатками, пейзажами й так далі.

Також читайте:   «DZIDZIO Контрабас». Фільм, який здивував

Коли автор блогу побачив як дії відбуваються в Карпатах, то одразу ж захотів туди теж правда не демонів вбивати, а просто відпочити.

А все це тому, що бюджет фільму був досить таки не малий, а саме склав мільйон доларів. До речі, багто було запитань а чи можна з цим фільмом йти на іноземний ринок. Відповідаю можна. На Оскар він не потягне, але думаю багато кому сподобається.

Решту сюжету не буду оповідати, бо вам буде не цікаво його дивитися. Скажу лише, що кінцівка фільму може бути. Нема якоїсь там глупоти яка деколи буває в американських фільмах. 🙂

Кінець фільму ознаменувався оплесками в залі і на запитання режисера фільму Левицького «чи сподобався людям фільм» народ сказав в більшості що так. 🙂

А вже на виході із залу люди могли поспілкуватися і з журналістами.

Ну а тепер традиційна оцінка від Воробуса.

Так от, за 10-ти бальною шкалою фільму «Тіні незабутих предків» я би поставив балів так шість. Все-таки, очікував більш цікавішого сюжету.

Користуючись нагодою висловлюю подяку пану Роману Голубовському та мережі кінотеатрів “Планета кіно” за те, що запросили вашого автора на блогерський показ фільму «Тіні незабутих предків».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. VIK 19.11.2013 пише:

    Кароче фільм ацтой і не варто тратити свій час на його перегляд 8) 8) 8)

  2. patron 19.11.2013 пише:

    VIK, 100% попадання!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*