Враження від фільму “Таємне життя Уолтера Мітті”

Таємне життя Уолтера Мітті

Частенько в редакцію блогу Воробуса приходять запитання від наших читачів. Вони запитують різне та й відповідати ми пробуємо. Правда не завжди це вдається по причині – відсутності знань по тій чи іншій темі.

А ще частенько через форму зв’язку свої публікації присилають наші постійні читачі. От буквально вчора такий лист прийшов від людини, яка пише під ніком Омелян Косопизд.

Він, зокрема написав наступне, цитую:

Доброго дня, Воробус. Вчора я ходив в кінотеатр на прем’єру фільму «Таємне життя Уолтера Мітті». І у сьогоднішній публікації хочу поділитися своїми враженнями від перегляду цього фільму.

Отже, Доброго здоров’я. Пише Омелян Косопизд, сьогодні вирішив поділитися враженнями від кінофільму «Таємне життя Уолтера Мітті».

Це виробництво такої країни як США, 2013 року випуску.

Прем’єра в Україні відбулася саме вчора.
За жанром це: Драма, Комедія, Пригоди.
Режисер: Бен Стіллер
У головних ролях: Бен Стіллер, Крістен Уіг, Шон Пенн, Адам Скотт, Кетрін Хан, Ширлі Маклейн, Петтон Освальт, Джош Чарльз, Адріан Мартінез, Теренс Берні Хайнс

Про фільм.

Фільм розповідає про життя звичайного офісного працівника такого собі «задрота –мрійника» Уолтера Мітті, який працює редактором журналу «Life» і повинен підготувати обкладинку останнього випуску журналу.

Також читайте:   Терцет фільмів про композиторів, які варто переглянути

Біда в тому , що в негативах загубився 25-кадр, який мав стати окрасою журналу. Невдаха Уолтер мчиться за фотографом , який має дати йому цю фотографію, і тепер життя Уолтера набуває нових барв.

Він встигає політати з пілотом, який під мухою перебуває, стрибає в баржу до чилійських моряків, відбивається від акули в морі, подорожує на скейті дорогами Ісландії, а особливо мені сподобалася фінальна сцена зустрічі на вершині Гімалаїв.

Перед ним відкривається світ сповнений пригод , про які він міг лише мріяти. Наш мрійник відкриває для себе нове життя , і дарма що його виженуть з роботи, дівчину, яку він кохав зустріне з колишнім, він міняє свою свідомість і це головне.

Фільм все ж таки завершується хепі ендом, не буду розкривати всіх карт , щоб вам цікавіше було його глипати в затишному кінотеатрі.

Моя оцінка 8 з 10 балів.

Насамкінець, пропоную переглянути трейлер до фільму «Таємне життя Уолтера Мітті»:

А від себе скажу: хочу побажати вам, дорогі друзі, втілювати свої мрії в реальність, і не боятися що вас спіткають невдачі!!!!

Автор статті: Омелян Косопизд.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. patron 13.01.2014 пише:

    Так фільм феноменальний, для мене це 10 з 10! Кохайте, любіть свою роботу і не бійтесь змінювати своє життя!

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Байки від Косопизда: байка про Зоряна Паленичка

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*