У Instagram з’являться приватні повідомлення - Блог про Львів

У Instagram з’являться приватні повідомлення

У Instagram з'являться приватні повідомлення

Блог Воробуса вже колись писав про таку популярну на даний момент соціальну мережу як – Instagram.

Так от, нещодавно власники цієї мережі оголосили про нововведення, яке найближчим часом очікує на користувачів.

Що це за нововведення, коли воно з’явиться і як багато людей сидить в цій соціальній мережі сучасності читайте у сьогоднішній публікації на блозі.

Отже, розпочну із традиційного вступу. Так от, останнім часом соціальна мережа Instagram набула дуже широкої популярності. Світ йде вперед, технології розвиваються і вже навіть не можна уявити зараз людину, яка в своєму мобільному телефоні не має фотокамери.

За те, що мобільний телефон є в кожного – це вже навіть не обговорюється. І навіть більше, багато людей маю телефони із фронтальною камерою.

Що це означає? Можете самі себе сфотографувати як ви стоїте мітингу, сидите на футболі, займаєтеся сексом, їсте чи просто купаєтеся у ванні.

Не смійтеся, і таких фотографій зараз багато. Інколи як дивишся фото людей, то просто таки отримуєш вибух мізків.

За допомогою соціальної мережі Instagram Воробус свого часу вів онлайн-трансляцію із туристичного походу. Там досить таки простеньке меню, робите фото, завантажуєте в цей додаток і розшарюєте у соціальні мережі таку як Вконтакті, Фейсбук і так далі.

Також читайте:   Kaspersky 2011

Єдине чого бракувало соціальній мережі Instagram, так це можливості відправляти приватні повідомлення. Так це і не дивно, це ж фото-сервіс. Він розрахований на фото і лише їх.

Але, принципи міняються, політика власників теж і вже найближчим часом, а саме до кінця цього року у меню Instagram з’явиться можливість надсилати один одному приватні повідомлення. Поки дану функцію тестують.

А поки Instagram не презентувала повідомлення, недолік додатку користувачі заповняють вдосконаленими аналогами. Їх як мінімум три: InstaMe, InstaDM і Insta Talks. У користувачів Instagram є альтернатива, поки функція відправки тексту не буде реалізована компанією.

А ви, читачі блогу, є в Instagramі?

P.S. Якими би не були соціальні мережі, пам’ятайте, ніщо і ніхто не замінить вам живого спілкування з людьми. Тому, старайтеся більше гуляти, а соціальні мережі використовувати лише для новин. Хоча, це вже кожного право.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*