Враження від поїздки на відкриття сезону в Буковелі - Блог про Львів

Враження від поїздки на відкриття сезону в Буковелі

Враження від поїздки

Як Воробус вже писав у попередній публікації вчора мені довелося побувати на відкритті сезону на такому популярному лижному курорті як Буковель.

Які враження залишилися у мене від катання, в якому стані траси чи падає сніг читайте у сьогоднішній публікації на блозі Воробуса.

Розпочну свою розповідь із того, що їздив ваш автор на один день, тому все робив оперативно щоб максимально міг покататися і встигнути на автобус, який, до слова, їде зі Львова близько 5 годин. Саме дорога найбільше втомлює, але то таке.

Прокат спорядження. Не сказав би що у ньому було так багато людей, але близько 20-ти хвилин мені доводилося чекати. Ціни на комплект спорядження (чоботи, лижі, палки, шолом) – від 100 гривень і більше. Якщо приїдете до 9 ранку, то буде трохи дешевше.

Абонементи. Там є різні нюанси, різні акції, але якщо ви просто берете його в касі і після 9 ранку, то таке задоволення обійдеться у 369 грн.

Траси. Чесно скажу, на Буковелі вперше буваю на відкритті сезону, тому й звик до того, що всі траси працюють. Але, це лише відкриття і, за словами, керівників курорту з кожним днем будуть відкриватися все нові та нові траси. Принаймні сніг падав цілий день, плюс багато де працювали пушки, які інколи просто таки дули в лице.

Тут висловлюю подяку пану Роману Туписю, який люб’язно надав мені маску для катання.

Які траси працювали і який їх стан? Воробус покатався на всіх, а найбільше мені сподобалися 14, 15, 13, 2. Також їздив на 22 і на 7, але перша мені трохи заважка, бо це «чорна» траса, а 7-це для дітей, де до вечора схил був вже досить таки жорстким.

Також читайте:   Велотуризм – відпочинок з користю для організму

Погода. Так от, як я вже зазначав вище, цілий день падав сніг, було досить таки вітряно і холоднувато. Принаймні на вершині таких трас як 14, 15 і 22 було достатньо таки холодно, то на деяких ділянках трас доводилося закривати лице руками.

Цікаві історії. Коли піднімався на підйомниках, то з різними людьми що лише не обговорювали. І за політику говорили, і за спорт, і за стан трас, і за розваги на Буковелі, і за транспорт.

Пам’ятаю їхала з нами дівчинка зі Львова, то дуже переживала як буде кататися, але страх перейшов і вона в кінці дня лише посміхалася.

Чи важко кататися на штучному снігу? Не сказав би, бо траси в досить таки хорошому стані, їздив вночі ретрак і проблем як таких нема. Інколи є жорсткі ділянки, але вони придають пікантності спускам.

Офіційне відкриття. Біля 2 витягу цілий день грала музика, проводилися конкурси, розважалися люди… Одним словом, атмосфера досить таки хороша.

Але, час невблаганно минав і Воробусу вже треба було збиратися і вирушати додому щоб знову бути в епіцентрі подій і радувати читачів блогу новими та новими публікаціями.

Сезон лише розпочато, далі буде?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*