Як капітан Воробус наводив порядок в KING CROSS LEOPOLIS - Блог про Львів

Як капітан Воробус наводив порядок в KING CROSS LEOPOLIS

KING CROSS LEOPOLIS

Нещодавно вашому покірному автору довелося побувати в такому популярному закладі як «KING CROSS LEOPOLIS».

Їхати туди далекувато, але там дійсно можна розважитися і ще й як.

Кіно, боулінг, караоке, супермаркет, кабаки, що там лише не побачиш. От Воробус і зайшов в один із таких кабаків на чашечку кави.

Сидимо з колегами, сьорбаємо каву, балакаємо про життя, політику, дивимося на дівчат, аж раптом бачимо як біля штучного дерева, яке розташовано неподалік від ковзанки двоє молодих хлопців (на вигляд років так 16-17) тупо смітять на землю і навіть й не думають за собою прибирати.

І тут у вашого автор визрів досить таки цікавий план як провчити школоту.

Воробус бере в одного із моїх колег читацький квиток і йде наводити порядок. Колеги ж уважно за цим всім спостерігають і навіть знімають на відео. До речі, останнього ще не переписав собі, тому якщо буде обов’язково постараюся показати його громадськості.

Повертаючись до теми порушення, Воробус підходить до молодиків, швидко показує посвідчення, ховає і називається капітаном міліції. 😀

Малі як почули слова про міліцію, побачили посвідчення одразу ж перелякалися і почали казати що більше не будуть порушувати громадський порядок і все поприбирають, вибачалися.

Також читайте:   Вандали розбили фігуру Божої Матері на Погулянці

Мені так стало смішно, що ледве стримувався, але уважно за хлопаками спостерігав і казав де ще треба повитирати, позбирати сміття.

Ну все, хлопці поприбирали, але куди ж їм це сміття треба викинути. І тут капітан Воробус знову ж таки був повна серйозність і сказав що треба йти в туалет.

Колеги ж за столиком просто вмирали зі сміху. Коли я повернувся до них вони ще підколювали, що треба було з них пару гривень вибити, мали би чим розплатитися за каву. 😀

Ось така от історія відбулася із вашим автором, але висновок публікації такий, що люди ведуться на всілякі посвідчення. Молоді люди ж навіть не глянули що це за посвідчення, хто я такий, Воробус міг навіть сказати що він генерал армії і молодих людей забирають в армію.

Не ведіться на всіляку фігню, уважно перевіряйте документи і само собою не смітіть у громадських місцях. Ми ж хочемо збудувати європейську країну, то треба перший крок починати із себе.

А смітити там де живеш – це дуже низько і треба собі це записати на чолі.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G 26.12.2013 пише:

    Вважай, бо наступного разу можуть зламати тобі дзьоба 😀

  2. russo turisto 27.12.2013 пише:

    И тогда я обидел его, и сказал – капитан никогда ты не станешь майором. 😀

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Чому так мало транспорту їздить з центру до KING CROSS LEOPOLISу

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*