Що робити, якщо ти маленького зросту - Блог про Львів

Що робити, якщо ти маленького зросту

якщо ти маленького зросту

Воробус рідко коли відповідає на запитання наших читачів в коментарях до постів цілими публікаціями, але запитання читача, який назвав себе – Graf мені сподобалося.

Тема актуальна як ніколи.

Ви спитаєте а що ж такого цікавого запитав цей пан. Так от, відповідаю, цитую: «Я через зріст не можу знайти собі Кохану! Я всього на всього 160см! що робити підкажіть?».

Розпочну із того, що не треба падати духом що ти такий малий. Як колись казали мудрі люди: «На всякий товар є свій покупець». Так само і ти, просто ще не знайшов саме тієї, яка дійсно тебе полюбить від душі, а не за гаманець, зріст чи …

Скільки разів писав, що перед тим як щось питати треба писати свій вік.

Якщо ти ще шкільного віку, то ще підростеш. Процес дорослішання триває аж до 20-25 років. І якщо зараз ти ще зовсім маленький, то через рік можеш так прибавити що люди будуть лише дивуватися як ти там великим виріс.

Якщо ж припустимо, що тобі таки більше 20-ти років, то є цілий комплекс вправ, які допоможуть розвинути тіло.

Перше що треба робити – це займатися спортом. Не треба лінуватися що надворі сніг, дощ, а кожного ранку йти на турнік і висіти, підтягуватися тощо.

Також читайте:   Життя в кредит

Також не завадить плавання, ходіння в тренажерний зал, заняття такими видами спорту як волейбол та баскетбол.

Пам’ятаю свого часу читав цікаву історію про життя відомого футболіста Кака. Так от, в дитинстві він був дуже малим, його не брали через зріст у футбольні школи. Але, хлопчина не падав духом, а почав активно займатися саме тими речами, що я написав вище.

Буквально за рік-другий футболіст так набрав, що всі просто таки ахали як таке можливо. Зараз, якщо не помиляюся зріст відомого бразильського футболіста складає 186 сантиметрів.

Погодьтеся, таки достатньо. Тому, Graf, нема нічого неможливого.

Але, все-таки. не радив би паритися цим. Дівчата люблять хлопців з великим тим-самим, грошовитих, а на зріст звертають увагу вже у самому кінці.

Хоча, і тут бабуся на трьох ворожила. Таких теж не треба підпускати до себе. Кохану людину треба дійсно знаходити, а не вестися на різних …. Хотів тут написати нецензурне слово, але стримаюся.

Працюй над собою, не падай духом і все в тебе вийде.

А сьогоднішню публікацію завершу словами «Кохайте і будете коханими».

P.S. Як завжди, своэ запитання Воробусу ви моежте задати за допомогою рубрики «Запитай у Воробуса».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 26.01.2014 пише:

    Тема актуальна як ніколи.

    😕

  2. vrubli 27.01.2014 пише:

    Воробусе! :facepalm: FACEPALM!
    Ти походу у дівчатах тямиш стільки, скільки вовк у сузір’ях !;

    а на зріст звертають увагу вже у самому кінці.

    Абсолютна маячня. На зріст дівчата таки увагу звертають. Бо їй властиво собі подумки прикинути чи зможе вона взути красиве взуття на підборах поруч з таким кавалером.
    Можу погодитись з порадами стосовно спортивних вправ.
    А ще автору запитання не варто впадати у відчай. Мій знайомий теж маленький на зріст (ще нижчий за 160 см) і ніяк не міг знайти дівчини. А в результаті його якось познайомили з однією дівчиною, що теж крихітного зросту. І все в них склалось добре, вони є дуже гарною парою, вже кілька років одружені і мають двох діточок 🙂
    Все буде добре! 😉

  3. Lacost 28.01.2014 пише:

    Проблема зросту не така і проста. Для початку слід розібратись, що ж є причиною. У одних причина в сколіозах, кіфозах, лордозах і тд, у інших проблема з соматотропіном (допустим карликовість через гормональну проблему). У когось взагалі це є генетичною проблемою, бо нікого в роді не було високого. Тому перед тим як щось робити варто було би встановити першопричину. А то можна погіршити свій стан.
    Ще існує певне твердження, що в 25 років ріст припиняється повність, так що 20 років це не є діагноз для росту)).
    Щодо заходів – звичайно турнік, плавання це є хороший спосіб витягнути себе на пару сантиметрів, а то і більше. Але якщо вилікувати сколіоз (у кого він існує в середній і тяжкій формі), то вже буде прогрес у рості.
    Тепер щодо фанатизму)) Дуже великий ріст це також не є добре, бо існує більший ризик отримання спинної грижі та інших неприємностей. Оптимальним ростом можна рахувати від 178 см по 185 см.
    І тепер психологія. Ніколи себе не треба вганяти в депресію через проблеми з ростом. Просто треба активно братись за вирішення проблеми, якщо це можливо. Всюди треба розумний підхід

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*