Журналу “Мистецтво та люди” виповнюється рік

Журналу

І знову рубрика «Інтерв’ю» на блозі Воробуса. Після того, як «рік в мережі» відcвяткувала Ольга Vrubli, у світі блогосфери чергове свято.

Сайту пана Патрона під назвою «Мистецтво та люди» виповнився також рік.

Про це та не тільки ми і поговоримо з відомим блогером Львова.

– Минув рік від того часу як ви, Сашко, відкрили вже другий свій за ліком сайт під назвою «Мистецтво та люди», розкажіть нашим читачам що вдалося, а що не вдалося зробити за рік?

Якщо говорити реально, більшість, що задумував, не вдалося.

Фактично весь вільний час йшов на наповнення журналу, важко було приділити частину часу саме рекламі. Але, напевно, проблема була у занадто амбітних планах.

Зараз вдалося налагодити автоматичне наповнення сайту; так як читаю все більше і більше ресурсів, вже не виникає проблеми з вчасним наповненням журналу. Тому завдання на цей рік – просування сайту і максимальна наближеність тематик статей до максимальної зацікавленості людей.

– Уважно стежив за вами і побачив що з кожним місяцем у вас все зростала кількість рубрик, зараз їх налічується вже більше 19-ти, чи нема в планах ще розширювати ваш світогляд?

Так, дійсно рубрик багато. Але, у декількох рубриках всього декілька статей. У цьому році буду прагнути більш гармонійного заповнення рубрик. А щодо нових рубрик, звісно, що вони будуть. Мистецтво не має меж!

– Розкажіть про ваші плани на цей рік? Що нового слід очікувати читачам сайту в 2014?

Про загальні плани я сказав вище. Щодо конкретики, планується відкриття кіноклубу для обговорення цікавих і резонансних фільмів, а також знайомство через інтерв’ю з митцями з народу, які творять справжнє мистецтво, і які є невідомими широкому загалу. Ну а з іншими нововведеннями, я сподіваюсь, допоможуть читачі сайту, адже на сайті я запустив опитування з цього приводу для читачів.

– Знаю, що крім цього сайту «Мистецтво та люди» у вас є ще один сайт, я всім задаю одне і те ж питання, а чи не краще мати один сайт і розвивати його краще чим мати там 3-5 і оновлювати не часто?

Тут є два аспекти – головне наснага і бажання. Зараз я розумію, що «Мистецтво і люди» – це для мене, як справжнє дитинча. Хочеться піклуватися про нього, навчати, і коли він трошки підросте, щоб міг чогось навчати, дарити радість іншим людям. Якщо є наснага, можна вести і 3-4 сайти, що нам доказує приклад відомого блогера Пана П. Якщо ж бажання немає, і один сайт ні до чого.

– В Українському інтернеті ви вже досить таки тривалий час, що можете сказати про нього: на якій стадії він розвитку, чи є майбутнє і так далі?

Що помічаю, блогів з’являється все більше, але великий сум викликає той факт, що нові, дійсно класні, блоги або фактично моментально припиняють своє існування, або оновлюються дуже рідко. З таких підходом майбутнє під загрозою. Але саме основне, що талановиті люди у нас є, і це факт. І якщо ви дійсно маєте, що нам сказати, не соромтесь спробувати себе у блогосфері, тим самим ви надасте необхідну людям інформацію і самі здобудете більшу впевненість у собі.

Також читайте:   Інтерв'ю з Богданом Согором

– Відійдемо від справ сайту і поговоримо про вас? Як відкриття сайтів позначилося на вашому житті? Вони щось змінили у вас?

Так, я став впевненішим у собі, я вірю у те, що роблю. З’явилися нові, конкретні цілі у житті.

– Ви і на далі займаєтеся танцями, якщо так, то коли плануєте затанцювати щось, скажімо у центрі міста Лева?

Розпочну з кінця. Насправді, дуже велика проблема, що у Львові фактично не організовуються масові танцювальні заходи – батли (у т.ч. на вулицях), вечори сучасного танцю тощо.

Тому, я з радістю виступив би з групою однодумців у центрі міста з якоюсь цікавою постановкою! А на рахунок танців, конкретно у студії зараз не займаюся і цього року не планую у зв’язку з браком часу і фінансовою економією. Але, танці я ніколи не зможу покинути. Настав вже час, що потрібно ці знання, що я здобув, застосувати на практиці. Цим і планую займатись цей рік у плані танців, займатись дома і на свіжому повітрі, відзняти декілька відео.

– Якби вам запропонували вибрати із: займатися лижами, поплавати з аквалангом чи вивчити китайську щоб ви вибрали?

Як це, по тесту IQ, виберіть зайве: не розумію, до чого тут китайська. Звісно ж лижі, – з усіх варіантів піде менше часу на навчання.

– У блогерів є традиції зустрічатися один із одним на келиху пива, кави тощо, скількох таких як ви дійсно бачили «на живо?»

Найближче знайомий з Воробусом, Паном П, PVS і Yorgenom. Львівських блогерів знаю практично всіх, це були дуже приємні знайомства. Сподіваюсь, будемо підтримувати контакти і надалі.

– Чи нема планів знову взяти участь у танцювальних конкурсах?

Вже стало традицією відвідувати кастинги «Танцюють Всі», цього року також не проґавлю такої можливості. Якщо будуть якісь конкурси у Львові, також з задоволенням прийму участь.

– Люди всі сидять в інтернеті чи таки цікавляться мистецтвом?

Відкрию таємницю, люди в інтернеті також цікавляться мистецтвом. 🙂 А насправді, я просто дивуюся, наскільки ж багата Україна талантами – то дівчина з цвяхів картини робить, то жінка з пластеліну створює справжні картини, що фактично не відрізних від справжніх. Таких прикладів безліч, і це дуже радує. В українського мистецтва є майбутнє, однозначно!

– Свого часу Патрон шукав дівчину, як справи зараз із цим, чи бува Сашко не надумав одружуватися? Одним словом, Патрон коли ви плануєте покинути холостяцьке життя ?

Дівчина вже є, Олеся – гарна, жадана і сама сама кохана! Більше нічого казати не буду, можу пообіцяти тільки одне, коли буде весілля, читачі блогу дізнаються про це першими!

– Ваші побажання читачам блогу, які нас зараз читають?

Нещодавно я подивився фільм ‘’Неймовірне життя Уолтера Мітті’’ і мені дуже сподобався його головний меседж, який вже вже озвучив у коментарі до відгуку Омеляна Косопизда, але з задоволенням скажу ще раз: Кохайте, любіть свою роботу і не бійтесь змінювати своє життя!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Воробус пише листа до Миколая

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*