Олег Селедець: «Галицька здоба додає колориту чемпіонату Городоччини» - Блог про Львів

Олег Селедець: «Галицька здоба додає колориту чемпіонату Городоччини»

Олег Селедець

Олег Селедець: «Галицька здоба додає колориту чемпіонату Городоччини».

Минулої неділі, 30 січня, на штучних майданчиках міста Городка розпочався восьмий за ліком чемпіонат Городоцького району з міні-футболу. Цього разу на старт вийшли 26-ть дорослих і 9-ть юнацьких команд.

Про особливості цьогорічного чемпіонату, участь ФК «Галицька здоба» у ньому, зміни у регламенті та багато іншого у розмові з клубною пресслужбою поспілкувався голова Федерації футболу Городоччини – Олег Селедець.

– Олеже, що очікуєте від нового сезону?
– Перш за все хочу привітати всіх з початком восьмого за ліком зимового чемпіонату Городоччини. Вже стало хорошою традицією одразу ж після зимових свят розпочинати змагання у форматі «5×5». Спершу це був дружній турнір, а тепер це повноцінні баталії хорошого рівня. Тому, очікую запеклої боротьби на кожному клаптику майданчиків, які з року в рік стараємося підтримувати у хорошому стані.

– У порівнянні з минулим сезоном змінилися команди, у чому причина?
– Причини ховаються у фінансуванні команд та кількості легіонерів у них. Перед початком сезону багато представників були противниками їх великої кількості, тому таким командам довелося відмовити в участі. Окремої розмови заслуговують колективи зі Львова «Галицька здоба», «Едельвейс» та «Авангард» з Хоросниці, які, незважаючи на інший район додають колориту нашому чемпіонату.

Також читайте:   Віталій Багряк: У "Галицькій здобі" почуваюся комфортно

– Що кинулося в очі у поєдинках першого туру – зміна ігрового часу. Розкажіть за нього та які ще зміни відбулися у зимовому чемпіонаті?
– Ми вирішили збільшити ігровий час з 12 до 15 хвилин у кожному таймі аби команди могли провести ще більше часу на майданчику. Також змінився формат визначення переможця. Відтепер після проведення одноколового турніру перші чотири колективи грають між собою ще одне коло зі збереженням «золотих» очок.

– І останнє запитання. Чи планує Федерація футболу Городоччини проведення Кубку, а також Суперкубку?
– Хороша ідея. Якщо через погодні умови у великому футболі буде затримка, то ми неодмінно подумаємо над проведенням подібних турнірів.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*