З 1 травня проїзд у львівських маршрутках буде три гривні? - Блог про Львів

З 1 травня проїзд у львівських маршрутках буде три гривні?

А тепер три гривні?

Так і знав, що з приходом тепла, зміною влади, затишшям з кримським питанням у нашому з вами місті знову ж таки дадуть про себе чутися – львівські перевізники.

Їм не так людей возити, як лише б кричати щоб міська рада піднімала плату за перевезення пасажирів.

Вже навіть будуть проводитися громадські слухання, щоб з 1 травня 2014 року підняти плату за проїзд маршрутками з двох до трьох гривень.

Перше питання, яке я задам, а що дадуть ці громадські слухання, невже хтось буде слухати людей? Як захочуть підняти вартість проїзду, так і піднімуть.

В країні і так зараз криза, а тут ще і збільшувати вартість проїзду – нонсенс. Не всі ж живуть на заробітню платню 4 та більше тисяч гривень. Багато людей і мають мізер. Як їм бути?

І я буду за них заступатися.

Якщо зараз вони платять 80 гривень за проїзд на роботу, то з 1 травня буде 120 гривень. Суттєво б’є по гаманцю? Думаю відповідь очевидна.

А ще я завжди захищаю людей, які добираються на роботу двома маршрутками. Що їм тепер казати? Платили 160, а тепер буде аж 240. Весело?

Транспортну систему ж ніхто так і не удосконалив, тому, що маємо, те маємо. Плюс, відмінили трансферні квитки, які хоч трохи допомагали людям економити.

Перевізники зараз будуть багато говорити про те, що бензин подорожчав, люди їх захищатимуть? А хто захищатиме? Хіба що ті, які мають власні автівки.

Також читайте:   Потяг Мукачево - Будапешт: що, де і по чому?

От поїздили би ці от власники на маршрутних таксі, думаю так би не говорили. Також їм вітання.

Як на мене, підняття вартості проїзду можливе лише тоді, коли дійсно буде істотно покращений автопарк, врегульовані інтервали руху маршруток (автобусів) та введення прозорої звітності.

Розпишу по пунктах.

Покращення автопарку.

Стараюся не їздити на старих, гнилих маршрутках, але вони є і їх багато. Туди як залізеш у час-пік, то можна без голови залишитися. Їх треба негайно списувати, нехай в селі добрива возять на город, а не людей.

Інтервали руху.

Як не крути, а маршрутчики їздять собі як хочуть, ніхто нікого не контролює. От буквально два дня тому Воробус близько 22 години їхав з привокзального ринку на вулицю Пасічну.

Таких популярних маршрутів як №24 та №15 навіть близько не було. Де вони? Їм не вигідно їхати і вони собі стоять на кінцевих зупинках? Думаю відповідь очевидна.

Звітність.

А звідки ми можемо знати скільки заробляють водії кожного дня? А можливо собівартість проїзду виходить не 2 гривні, а 1 гривня. Говорили, балакали за електронний квиток і здулися. Пробували ввести інші квитки – провалилися.

Роботи непочатий край, а їм лише би ціну на проїзд підняти….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. viking 27.03.2014 пише:

    Якщо подорожчає проїзд у маршрутках, доведеться ходити на своїх двох 😀 😀 😀

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Чому в Брюховичі так погано їздять маршрутки?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*