Чому в Брюховичі так погано їздять маршрутки?

Хоч свічкою світи

Як вже зазначав Воробус у вчорашній публікації, все йде до того, що найближчим таки буде оголошено громадськості про те, що буде підвищена плата за проїзд у львівських маршрутках.

Відбутися це має десь приблизно після свята Великодня. Вчора відбулися громадські слухання, але так і знав, що там думка людей мало буде враховуватися. Перевізники і далі нарікають що їм і трьох гривень буде мало. Їм завжди мало…

А от виконати вимогу людей хоча б їздити нормально вони не поспішають.

Чергове запитання вчора у рубрику «Запитай у Воробуса» надійшло від дівчини, яка назвала себе – Віта.

Хоча чи це ще можна назвати запитанням, швидше це крик душі. Далі цитую:

Доброго дня, Воробус, прочитала вашу публікацію про підвищення плати за проїзд і не могла не написати цього листа. Так от, погоджуюся з тим, що підвищувати плату за проїзд не можна допоки не буде виконано ряд вимог пасажирів.

Перша з них – це дотримання відповідного інтервалу руху. Я проживаю в смт. Брюховичі. Так от, там просто жах який робиться із маршрутками, вони їздять собі як хочуть.

Вранці вони ще більш-менш їздять, щоправда невпевнена чи перша маршрутка так вчасно виїжджає.

В обід їздять як коли. Приїде на кінцеву зупинку, п’є чай, допоки людей не назбирає. А що мене це хвилює? Мені то їхати треба.

Після роботи (година 18-20) ще більш-менш їздять, а потім починають з’їжджати з рейсів і все менше їздять (.. То щодо 8го маршруту в Брюховичі.

Маршрут №144 то взагалі жахливо їздить.

Маршрутне таксі №22 і взагалі маршрутка-привид. Вони їздить раз в півтори години. Де ви таке бачили?

Мені і так на роботу треба добиратися двома видами транспорту, а тут після неї ще і на каву з хлопцем не можу зайти, бо треба бігти на маршрутку. Не піду ж я пішки?

Коли по графіку останні рейси на Брюховичі?

Написано, що остання маршрутка 22:15 (це №8)

22:00 – (144-та, вони собі дозволяють навіть не їхати іноді).
20:00 – (та 22-а остання).

20 година вечора, хіба це пізно? Життя лише розпочинається.

Пам’ятаю я на Різдво так чекала на 8- му останню маршрутку, а її не було.. (.. всі люди змушені були викликати таксі, мало того що вони за місто + беруть, так в них ще й святковий тариф був, то ще дорожче ((

А, якщо не встигну на останню або вона раптом не поїде чи раптом швидше поїде (і таке бувало), то все.. таксі, а таксі тариф за місто бере + 10 грн наскільки я пам’ятаю.

Ось таке от життя мешканців смт. Брюховичі і львівських маршруток. Совісті в них взагалі нема, а ще хочуть суттєво піднімати тарифи.

Хто за це буде відповідати?

Ось таке от запитання-розповідь вийшло в нашої читачки Віти. Висновки робіть самі…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. viking 28.03.2014 пише:

    Воробусе, а ти не задумувався, що є альтернатива маршруткам? Наприклад, ровер 😀

  2. Василь 11.08.2017 пише:

    Терпіння скінчилось. Боюсь, що закінчиться і у решти мешканців Брюхович, але тоді, боюсь, буде пізно. Перекриті дороги (або щось страшніше) – це вже недалеке майбутнє. Про що йдеться? – запитаєте Ви. Про те, що всім давно відомо, але всі терплять. Свіжий приклад – сьогодні водій маршруту №8 (16-58) нахамив учаснику АТО і не схотів зупинитись на зупинці (вокзал в Брюховичах). Але це тільки один випадок. Автобуси їздять не за графіком. Хамству водіїв немає меж…
    ..Шановне керівництво. Або ви наводите лад у автобусному сполученні, включно і маршрути №№22 та 144, або доведете людей до біди, і тоді вже буде пізно.

  3. Василь 13.08.2017 пише:

    Сьогодні. 13.08.17. 19:50 Маршрут №8, (37-08). Водій всю дорогу хамив пасажирам і погрожував наявністю лише однієї машини на маршруті, мовляв: “Будете у мене ходити пішки!”

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*