Площу Соборну мають озеленити до Великодня - Блог про Львів

Площу Соборну мають озеленити до Великодня

Площа Соборна

Сьогодні надворі 3 квітня, четвер, а це означає, що робочий тиждень триває і потрохи, але наближається до свого завершення.

Незабаром будуть вихідні на яких можна буде як слід відпочити або ж почати приготування до свята Великодня, яке християни будуть святкувати вже 20 квітня.

Тому, добрі господарі стараються все поприбирати в хаті, помити вікна, можливо й щось пофарбувати. Все-таки, це вам не коники з одного матеріалу ліпити.

Упорядкування проходять і в нашому місті. Зокрема, бачив що комунальники ремонтують багато доріг. Масового закриття руху нема, латають дороги частинами.

Пам’ятаю кілька днів тому був на вулиці Пекарській, то там дорога як їхати до Личаківського кладовища в суцільних ямах, ремонт аж проситься.

Але, місто вирішило просто перекласти бруківку і хоч якось вирівняти дорогу.

Для чого Воробус все це пише? Відповідь проста, саме таким чином можна хоч якось зробити наше місто кращим.

Пам’ятаю кілька днів тому читав в інтернеті, що на площі Соборній хочуть навести до ладу благоустрій. Там нещодавно завершили будування торговельного центру, тому якраз настав час навести лад біля нього.

Вчора Воробус був біля Галицького ринку, зробив кілька фотографій і хочеться поділитися своїми враженнями як це все буде виглядати згодом.

Також читайте:   Прорив води на вулиці Ніщинського у Львові

Отже, що ми маємо зараз? Магазин з ковбаскою забрали (зараз там приміщення пусте таке якби там сто років цигани спали), збоку є туалет від якого час від часу смердить, розбита бруківка, асфальт і згадуваний будинок.

Площа Соборна зараз

Останній нас не дуже цікавить, швидше що робиться біля нього. Ага, ще забув сказати, час від часу сміття на площі валяється. Чому? А бо тому, що колись біля кінцевої зупинки трамвая був смітник. Де він зараз? А хз.

Як все має виглядати? Отже, Галицької районна адміністрація обіцяє до Великодня зробити тут лавки, газони, мають рости дерева як на тій же площі Галицькій.

До речі, Воробус і там вчора сидів. Ви знаєте, так нічого, головне щоб сонечко світило.

Як буде і на далі розвиватися ситуація із площею Соборною побачимо вже незабаром, а поки що додам, що в планах є також озеленити вулицю Городоцьку.

Так, так, саме ті місця, де нещодавно був зроблений ремонт. Тому, як завжди буде цікаво.

Якщо будуть які-небудь зрушення в цьому плані обов’язково про це повідомимо на блозі Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Vorobus 04.04.2014 пише:

    Бачив сьогодні як там роботи розпочалися, має бути цікаво опісля них

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*