Стартував черговий навчальний рік - Блог про Львів

Стартував черговий навчальний рік

1 вересня

Осінь таки наступила. Хоча, якщо поглянути на погоду, то вона таки стабілізувалася і досі здається що ще літо. Зокрема, сьогодні 1 вересня стовпчики термометрів показують +24 градуси вище нуля і світить тепле сонечко.

Все це добре, але початок осені дещо відійшов у сторону у порівнянні з іншою подією, яка відбувалася в цей день.

Справа у тому, що саме 1 вересня після трьох місяців відпочинку повернулися до навчання школярі, студенти. Дехто із них вперше пішов до школи, іншого навчального закладу.

Відповідно, для цих людей наступив новий етап життя. З самого ранку у Воробуса така собі ностальгія, адже ще кілька років тому ваш автор також ходив у школу, академію і саме там мені довелося зустріти багато нових людей, які згодом стали хорошими друзями.

Тому, особливо студентські роки – найкращі. Хто не був студентом, той по-справжньому не бачив життя.

Про початок чергового навчального року громадськість міста сповістили школярі, студенти, які масово прогулюються містом Лева.

Коли сьогодні гуляв на обіді центральною частиною міста, то побачив що цьогоріч багато людей повдягало вишиванки. Вони кучками гуляють містом, сидять в генделиках і так далі.

Їх відрізнити, ну, дуже вже просто.

Саме таким чином ці люди хочуть підкреслити важливість проживання та навчання у нашій країні у непростий час.

Також читайте:   Воробус відвідав школу "Еколенд"

Кажуть, що на Сході нашої країни багато дітей так і не змогло піти в школу. Тому, якою би там халява не була в школі, треба цінувати що вас хтось хоче навчити новому, поділитися життєвим досвідом і так далі.

Також із власного досвіду можу порадити що ще в школі треба добре думати ким ти хочеш згодом стати у житті. Не так що мама і тато запхали тебе на юриста, ти п’ять років проходив, протер штани, а потім працюєш на ринку вантажником.

Вибір професії має залежати у першу чергу від самих вас. Не лише економістом та юристом бути престижно. Будь-яка робота шанується, головне її любити, а не приходити в 9 годині і чекати коли ж то вже наступить 18-та.

А ще 1 вересня – це чергова сторінка в історії нашої культури. Багато навчальних закладів набрали у свої ряди, сподіваюся, майбутніх спеціалістів у тій чи іншій галузі.

Хотілося би щоб вони дійсно корисно провели роки навчання, а не ходили кожного дня грати в карти та пити пиво.

Таких людей, на жаль, також багато знаю.

Батьки гроші вкладають, віддають останні, а діти по дискотеках ходять.

Якби там не було, сьогодні день знань з чим вас, читачі блогу, всіх вітаю.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. arhivarius 01.09.2014 пише:

    Щоб побачити по-справжньому життя його потрібно просто прожити достойно, а не бути просто студентом. Бо ти можеш стати студентом, а от людиною це не в кожного виходить… шкода мені тебе Воробусе, так нічого не навчили тебе студентські роки. 🙂

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Підсумки роботи блогу Воробуса у вересні

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*