Акція “Тиждень без пива”: Воробус на 7-ому дні здався - Блог про Львів

Акція “Тиждень без пива”: Воробус на 7-ому дні здався

Воробус на 7-ому дні здався

Черговий день наступив, а це означає, що прийшов час порадувати читачів ресурсу все новими та новими публікаціями.

Хоча, тема наступної публікації навряд чи може радувати.

Хто уважно читає блог, той знає, що 17 листопада Воробус вирішив долучитися до акції від пана Вертоліта під назвою – «Тиждень без пива».

Це мало робитися для того, щоб перевірити силу волі, плюс обмежити себе у вживанні алкогольного напою, такого як пиво. Бо, із початком випуску пива «Різдвяне» Воробус аж надто почав захоплюватися його розпиванням.

Настав час підвести підсумки акції, адже якраз сьогодні зранку (24 листопада) вийшов цей 7-ми денний термін.

У минулій публікації я писав про утримання від пива коли йшов 4-й день. Далі я зник. Уважно читав коментарі читачів на блозі.

Були звинувачення у мою сторону, що я забагато вживаю алкоголю, всі теми з ними пов’язані і так далі.

Звісно, що я відповім цим людям. Так от, щоб ви-критиканти знали я вважаю що алкоголь – це проблема нашого суспільства і якщо з нею не боротися, то з часом можна сильно впасти на дно.

Щодо мене, то на 5-ому дні без пива у Воробус було велике бажання випити цього хмільного напою. Діло було так: грали ми у футбол, перемогли сильну команду і опісля гри пішли посидіти в хорошій атмосфері.

Також читайте:   Кого краще тримати: кота чи собаку?

Таки утримався від споживання, бо коли бачу як хтось п’є пиво одразу ж теж хочу. До речі, у спорті почав показувати хороші результати. Чого б це? Мабуть просто відповідальніше ставлюся до справи.

Шостий день без пива минув тихо й спокійно. Воробус мав багато роботи і мені було не до розваг. Тому, ввечері прийшов додому і одразу ж ліг спати.

Вчора, в неділю був останній день який я мав протриматися без пива. Днем раніше дізнався, що колега Вертоліт таки не зумів перейти 7-ми денну межу.

Так і знав, що мене теж потягне на подвиги.

Поїхав Воробус знову грати у футбол, знову був одним із кращих на полі, опісля пішли з колегами на піцу і коли автор побачив у продажу «Різдвяне» таки не стримався і випив пива.

Можна було би сказати що протримався, але люд казав що будуть уважно читати блог і якщо я напишу неправдиву інформацію, то вони мене закидають коментарями.

Ось такою от коротенькою вийшла для Воробуса акція під назвою – тиждень без пива.

Висновок – силу волі маю, але її ще треба добряче тренувати.

Бережіть здоров’я, вживайте менше алкоголю і більше приділяйте уваги коханим людям.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. VIK 24.11.2014 пише:

    та що таке тиждень без пива – слабак!

    P.s. у нашого Воробуса сила є, воля є, а сили волі – немає 😕 😕 😕

  2. Ростик ( Старенький) 24.11.2014 пише:

    Не завайся,Ігор. Я в тебе вірю. Починай новий “місячник без алкоголю”. Для того щоб легше було відмовитись від алкоголю перестань про нього думати, говорити і він поступово зникне з твого життя. Тримаю за тебе кулаки.

  3. arhivarius 24.11.2014 пише:

    Ростик ( Старенький) пише:
    Не завайся,Ігор. Я в тебе вірю. Починай новий “місячник без алкоголю”. Для того щоб легше було відмовитись від алкоголю перестань про нього думати, говорити і він поступово зникне з твого життя. Тримаю за тебе кулаки.

    За Воробуса не потрібно тримати кулаки, достатньо кишені йому позашивати… 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*