Футзал. Третя ліга. Сокіл на останніх хвилинах програє Новим Іменам - Блог про Львів

Футзал. Третя ліга. Сокіл на останніх хвилинах програє Новим Іменам

Сокіл на останніх хвилинах програє Новим Іменам

Сьогодні надворі 31 січня 2015 року, субота, вихідний день, а це означає, що настав час порадувати наших читачів новими, сподіваюся цікавими, публікаціями.

Розпочнемо із футзалу, адже саме сьогодні свій черговий поєдинок в рамках третьої ліги аматорів Львівщини проводила команда в якій віднедавна грає Ігор Воробус – «Сокіл».

Цього разу суперником нашої команди був колектив Володимира Крупчука під назвою – «Нові Імена».

Як тільки лише не називали звітну гру. І дербі, і битва старих добрих знайомих (багато гравців в обидвох командах грали колись під знаменами саме «Нових імен»), і гра за шість очок, і матч-реванш команди «Сокіл» тощо.

Розмови, розмовами, але все в цьому протистоянні все мав вирішити безперечно сам поєдинок.

А розпочався він для «соколят» краще не придумаєш. Вже в дебюті гри чудовим ударом із-за меж штрафної відзначився – Мар’ян Ганущак в якого, до речі, кілька днів тому було день народження.

Цей гол безперечно став чудовим подарунком для іменинника.

Звісно, що після пропущеного голу «Нові Імена» кинулися відіграватися. Двічі після ударів Великого нас рятувала штанга, але і вона нам не допомогла згодом, коли після затяжної атаки «імен» відзначився – Нітарський.

1-1 і все розпочинається із самого початку.

А далі якраз почалася гра яку чекало багато вболівальників. До речі, їх сьогодні на грі лідерів чемпіонату зібралося дуже багато.

Всіх моментів описувати не буду, скажу лише що в кінці першого тайму «Сокіл» пропустив вдруге. Гол видався трохи нелогічним.

Також читайте:   Чемпіонат Іспанії: «Пальма Футзал» офіційно виграла регулярний чемпіонат + ВІДЕО

В нашу штрафну пішов банальний навіс, а кіпер «Сокола» – Нуцковський та гравець Ганущак не зрозуміли один одного і в підсумку, Мар’ян забив у свої ворота.

1-2 після першої 20-ти хвилинки і в другому таймі вже гравцям «соколят» треба більше атакувати. Щоправда в ролі відігруючої команди наша команда перебувала недовго.

Вже на початку 20-ти хвилинки – Тарас Копій вирівнює рахунок на табло.

Нічийний рахунок більше задовольняв «соколят» і ми відійшли у захист тим самим не дозволяючи супернику пробивати по воротах.

Час минав, моментів було обмаль як біля одних так і біля інших воріт і здавалося гра так і завершиться нічиєю, але іншої думки про підсумок зустрічі мав гравець Нових Імен – Сергій Нікітін.

Його гарматний удар застав зненацька нашого воротаря.

2-3 і грати залишається взагалі нічого. Але, тим не менше, «Сокіл» міг відігратися. Як наші гравці не забили двічі після виходів 3 в 1 відомо лише їм.

Фінальна сирена у спорткомплексі «Олімпік» зафіксувала перемогу «Нових Імен» із рахунком 3-2. Саме ця звитяга дозволила супернику наздогнати нашу команду в турнірній таблиці.

До завершення чемпіонату ще 5 турів і тепер очки втрачати не має права жодна команда.

P.S. Хто переживає за долю Воробуса, тим скажу, що сьогодні я цілу гру просидів на лавці запасних. Причина банальна – напередодні гри в автора блогу піднялася температура і здоров’ям вирішили не ризикувати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. ViK 01.02.2015 пише:

    горобе, треба було їхати з нами на лижі 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*