Після реорганізації відкривають кіноцентр “Сокіл” - Блог про Львів

Після реорганізації відкривають кіноцентр “Сокіл”

Новий кіноцентр

Пам’ятаю на днях розмовляв із файною подружкою. Так от, вона мені часто розказує історії скільки людей їздить в торговельно-розважальний центр «Кінг Крос Леополіс».

Кажуть, що ввечері під час перегляду фільмів там яблуку нема де впасти.

Воробус почувши ці слова лише посміхнувся, адже не дуже любить туди їздити. Причина? Як це не банально звучить – важко добирання і відраза на велику кількість людей.

Ну, не мав би я що робити як брати подругу чи там друзів і їхати через пів міста туди годину і назад приблизно таку ж кількість часу.

В те ж кіно можна спокійно сходити в центрі, на Сихові тощо. Головне щоб було з ким і було бажання.

Тему кінотеатрів я недаремно згадав, адже нещодавно почув новину, що в місті відновлюють кінотеатр «Сокіл».

Хто не знає де він знаходиться скажу, що це район перетину вулиць Володимира Великого та Княгині Ольги.

Люди, які уважно читають блог, ті знаю.ть, що минулого року Ігор Воробус активно гуляв містом і шукав місця про які мало хто знає.

Одним із таких місць став парк «Горіховий Гай», де саме і знаходиться кінотеатр «Сокіл». Говорив тоді із старшими людьми, які там також прогулювалися.

Так от, колись там був непоганий кінотеатр, людей туди також багато ходило. Часи змінилися, все занепало і скажіть мені – хто хоче йти в кіно де старі сидіння, показують фільми з 50-х років?

Також читайте:   Острів смерті

Думаю таких людей мало, ну хіба що пару аж вже дуже припирає така романтика. Хоча, як на мене, в тому ж парку біля озера погуляти і то краще.

Та, не все так погано у нашому домі як здається. Виявляється вже незабаром, а саме 20 березня у Львові відкриється новий кіноцентр.

Базуватися він буде якраз в приміщенні колишнього кінотеатру «Сокіл». Минулого року Львівська міська рада прийняла рішення про його реорганізацію та відновлення.

Ба, навіть більше, було виділено кошти на все це діло.

Тому, вже 21 березня люд зможе по бажанню прийти в кіноцентр і переглянути фільм, який нещодавно вийшов у прокат і має назву – «Заміж за іноземця» і за одне оцінити в якому стані зараз перебуває приміщення.

Ігор Воробус же постарається все оцінити власним оком тоді, коли вкотре піде гуляти цим парком. А це буде після свята Великодня коли все почне зацвітати.

Парк непоганий. Тому, не сидіть вдома, беріть свою панянку і йдіть туди цьоматися. 😀

Фотогалерею парку «Горіховий Гай» можна переглянути тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 14.03.2015 пише:

    круто, я скільки в дитинстві там гуляв, то завжди дивився на нього як на якусь закинуту спадщину совка 😡 сподіваюсь його дійсно доведуть до пуття, місця там хороші

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*