4 липня – “Забіг на підборах” у Львові - Блог про Львів

4 липня – “Забіг на підборах” у Львові

Забіг на підборах

Продовжуємо… Знаєте як буває між собою спілкуються хлопці: «Ух, і дівчина пішла, на таких каблуках, що аж слина потекла з рота». 😀

Що лише не придумують у світі для того, щоб залучити велику кількість людей на різного роду заходи.

То люди не голилися місяцями, то обливалися водою, тепер же забава буде ще крутішою.

І пов’язана вона буде знову ж таки із проблемою людства, а саме з раком грудей. Саме у футболках із надписом: «Ми проти раку грудей» буде проводитися подібна акція.

Коли вперше Воробус почув за ці змагання по радіо бува навіть сам подумував взяти в них участь. Але, згодом прочитавши в інтернеті інформацію зрозумів, що мене туди не впустять.

Ну, хіба що у ролі кореспондента, який висвітлить цю подію.

Що ж це таке цікаве відбудеться у Львові, де саме і коли?

Ок, довгих вступів робити не буду, а скажу, що 4 липня в день Незалежності США, журнал «Cosmopolitan» проводить змагання, які називаються – «Забіг на підборах».

Їх суть полягає в тому, що дівчині треба буде приїхати в ТРЦ «Кінг Крос Леополіс» 4 липня о 14 годині, вдягнути свої улюблені підбори (мають бути не менше 9-ти сантиметрів) та пробігти стометрівку саме на них.

Також читайте:   Як правильно та безпечно засмагати?

Одночасно подібні змагання будуть проходити також в Києві та Одесі, а вже згодом фіналісти визначать головного переможця, точніше сказати переможницю, яка отримає приз – подорож до США (міста Нью-Йорк).

Також додам, що переможці міст отримають окрім гарантованих подарунків кожному учаснику забігу ще й грошову винагороду у розмірі 5-ти тисяч гривень.

Є за що змагатися? Думаю що так, а тим більше, що в конкурсі приймають участь дівчата, які ще більш завзятіші у забавах на цікавість чим чоловіки.

От уявіть собі що це таке коли жінка програє жінці. Та вона одна одній горло перегризе, але не програє На них же чоловіки то дивляться.

Єдине на що треба вважати, так це на ноги. 9-ть сантиметрів – це трохи багато і можна й ногу підвернути. Згодом жоден конкурс вам здоров’я не замінить.

Тим не менше, чекаємо на цю подію у Львові і якщо випаде нагода ваш покірний обов’язково на неї завітає й згодом поділиться враженнями від побаченого на нашому блозі, який розповідає не лише про новини Львова, а й новини за його межами.

Залишайтеся з нами…

Можливо й наша улюблена Ольга Врублевська спробує взяти участь у цьому шоу? Ну, тоді Воробус вже туди точно поїде. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*