Веломаршрути Львова: Погулянка – Медова Печера

Медова печера

Як і обіцяв у вчорашньому пості, буду багато писати про велосипедні маршрути якими можна кататися нашим містом.

Звичайно, увагу буду зосереджувати на тих маршрутах, по яких їздив особисто.

Отже, у прем’єрному пості буде розповідь про маршрут: Погулянка – Медової Печери.

Свою подорож ракомендую розпочати з вулиці Пекарської, а ще краще від Личаківського кладовища. Саме там часто зустрічаюся із приятелями.

Стартуємо, їдемо по вулиці Мечникова й плавно повертаємо на Погулянку. Їхати там одне задоволення, адже машин там мало, а якщо і їдуть, то по сусідній вулиці.

Поступово цивілізація завершується й ми заїжджаємо у парк. Як на мене, на рівні зі Стрийським, він один із найкращих у нашому місті. Дорога там широка, тому можуть ходити люди, так і їздити велосипедисти.

Спершу їхати не так то й важко, один кайф. Десь після штучних озер починається набір висоти. До нього треба бути готовим. Не варто злазити з двохколісного як це часто роблять деякі велосипедисти, а їхати далі.

Чекрез деякий час підйом стає ще крутішим. Фактично коли вже відбувається виїзд на вулицю Джорджа Вашингтона, то набір висоти серйозний.

Тут можна відпочити, тому що далі буде ще цікавіше. А далі, до слова, раджу звернути праворуч і пошукати міста на Шафарика. Щоб ви розуміли, коли будете їхати парком, то його буде видно. По цьому мості їхати сам кайф. Так, там є й перехожі, але якщо не зупинятися, то складається таке враження ніби ви десь у горах.

Також читайте:   Зодіакальний гороскоп на 2017 рік (Терези, Скорпіон, Стрілець)

Минаєте міст і за мить опиняєтеся на вулиці Пасічній (район величезної білої церкви). Переїжджаємо дорогу і прямуємо у сторону вулиці Медової Печери.

Тут можна їхати як між будинками, так і по автомобільній дорозі. Радив би їхати між будинками. Так значно цікавіше. Особисто я для себе відкрив багато чого нового.

Медова печера. Поворот у парк головне не «завтикати». Пам’ятаю раз ми поїхали туди і заїхали в такі «дебрі», що виявилося ми на території геріатричного пансіонату. Сміху то було.

Біля печери можна зробити міні-пікнічок.

Назад же вертаємося не цією дорогою, а через вулицю Личаківську. Там і дорога рівніша і класно їхати. Після церкви Покрови Пресвятої Богородиці на Вас очікує крутезний спуск. Так, так не підйом, а спуск. Далі ж поворот на Мечникова і прибуття у початкову точку маршруту.

Інколи я змінюю маршрут і їду через парк. Швидше, але не так класно як через Личаківську.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*