Зодіакальний гороскоп на 2016 рік (Терези, Скорпіон, Стрілець) - Блог про Львів

Зодіакальний гороскоп на 2016 рік (Терези, Скорпіон, Стрілець)

Гороскоп на 2016 рік

Новий рік вже не за горами, тому треба поспішати його зустріти. Але, це почну робити тоді, коли опишу ще три знаки зодіаку, а саме що їм прогнозують зорі на 2016 рік.

Перш ніж почати опис чергових знаків зодіаку скажу, що зодіакальний гороскоп для Овнів, Тельців та Близнюків на 2015 рік можна прочитати тут, а для Раків, Левів та Дів тут.

Терези (23.09 – 23.10)

2016 рік для Терезів нарешті стане поштовхом до життя. Вони вже не будуть вагатися чи діяти чи не діяти, а стануть серйозними і це їм у майбутньому допоможе добитися серйозних здобутків.

Серед друзів відбудеться відбір, залишаться лише ті, з якими Терези близько контактують.

Для тих, хто до цього часу були самотніми, настає період коли можна влаштувати своє особисте життя. Тому, якщо хтось до вас проявляє симпатію не треба боятися і зразу йти додому, а спробувати поспілкуватися, сходити на каву тощо.

У першій половині можливі конфлікти на роботі. Тому, зорі радять не піддаватися на провокації, а краще помовчати.

Щодо здоров’я, то воно в Терезів буде нормальним, жодних проблем і навіть скажу більше, є велика ймовірність що народжені під цим знаком зодіаку відкриють для себе новий вид занять.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

У 2016 році народжені під цим знаком зодіаку нарешті переосмислять своє відношення до грошей та особистого життя. Якщо ще у минулому скорпіони могли заробити гроші й викинути їх на першу ж річ, то після 2016 року життя в них зміниться.

Також читайте:   Як я грав у гольф

Чи то вони подорослішають, чи щось інше, але економія грошей буде ще та.

У питанні кохання буде не все так гладко як це здається. У сім’ях будуть конфлікти, а ті, що ще у пошуках своєї половинки будуть занадто зациклюватися на матеріальних цінностях людей.

Це може зіграти дуже злий жарт, тому треба сто разів обдумати чим впустити у своє життя поки що чужу для вас людину.

Зірки радять зав’язати з алкоголем, бо він може привести до нечуваних наслідків.

Де буде все добре, так це на роботі. У кар’єрному плані скорпіони процвітатимуть.

Стрілець (23.11 – 21.12)

2016 рік – це саме той період, коли вартує кинути всі справи й нарешті підкорити Європу та світ. На Стрільців очікує багато подорожей, можливі романи. Також зорі радять бути обережними при занятті коханням. Можлива небажана вагітність.

По приїзді додому у Стрільця настане вибір чи далі посвятити себе подорожах, чи думати за сім’ю, влаштування гніздечка тощо.

У плані грошей проблем не буде. Щодо здоров’я, то воно може підкачати у другій половині року. Тому, саме відпочинок в горах чи на морях може якраз зміцнити імунітет.

І це ще не все. Вже за декілька хвилин очікуйте на зодіакальний гороскоп для ще трьох знаків зодіаку.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*