Турнір «V9KY». «Галицька здоба» йде без втрат - Блог про Львів

Турнір «V9KY». «Галицька здоба» йде без втрат

v9ky

У суботу, 11 травня, на штучному полі СК «Електрон» (вул. Генерала Чупринки, 130) продовжилися змагання у літньому чемпіонаті «V9KY».

Зокрема, свій поєдинок проти команди «Альфа» провела й «Галицька здоба», яка, нагадаємо, є діючим чемпіоном літньої першості.

У порівнянні з прем’єрним матчем проти «Юності», в якому «пекарі» перемогли свого суперника – 7:2, гра проти «Альфи» видалася важчою.

Незважаючи на швидкий гол (за «Галицьку здобу» відзначився Богдан Стефанків), суперник виглядав дуже пристойно й у другій 20-ти хвилинці навіть пробував нав’язати нашій команді боротьбу, забив гол, але це були лише миттєвості.

Голи капітана «червоно-жовтих» Назара Яцишина (відзначився дублем) та Данила Сивака зуміли довести ігрову перевагу нашої команди до підсумкової перемоги – 6:1.

Чергові голи молодого обдарування

З початку нового сезону «Даня» забиває фактично у кожному поєдинку. Протистояння з «Альфою» виключенням не стало. Гравець «Галицької здоби» записав на свій рахунок дубль й з 103-ма голами посідає сьому сходинку у таблиці бомбардирів нашої команди за всю історію. Такими темпами Данило Сивак вже незабаром зможе наздогнати у списку бомбардирів Назарія Цимбаляка, який вже не виступає за «пекарів».

Також читайте:   Такий футбол нам потрібен. Барсело в ель класіко феєрично перемагає Реал (відео)

Турнірна таблиця

Після двох зіграних турів лише дві команди «Галицька здоба» та «Княжий ринок» йдуть без втрат, маючи у своєму активі по 6-ть залікових балів. Потенційно конкуренцію цим двом командам може скласти «Status +», в активі якого три бали й гра у запасі.

Збільшився склад учасників

Перед початком чемпіонату брати участь у змаганнях зголосилося 8 команд. Проте, вже у другому турі кількісний склад учасників Суперліги збільшився. До, згадуваних вище, команд додався «Status +». Тому, чемпіонат обіцяє бути ще цікавішим.

Регламент змагань

На відміну від зимової першості, у літньому команди визначать чемпіона за підсумками одноколового турніру. Від цього й кожен поєдинок для претендентів на пальму першості на вагу золота.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*