Воробус вирішив не платити за проїзд у маршрутці - Блог про Львів

Воробус вирішив не платити за проїзд у маршрутці

Набита маршрутка

Настав час порадувати наших читачів новими публікаціями. Зокрема, сьогодні будемо говорити про транспорт та майбутній концерт, який очікує на львів’ян та гостей міста.

Але, спершу про транспорт.

Отже, не буде секретом, коли скажу, що минулого тижня Ігор Воробус подорожував Європою. Зокрема, вдалося відвідати нові цікаві міста. Само собою, що я користувався громадським транспортом, який вражає. Інтервал руху зберігається, нема набитих автобусів, вагонів метро й вчасно можна дістатися з одного кінця міста в інше.

Зовсім інша ситуація з транспортом у місті Львові. Як тільки сідаю у місцевий транспорт, одразу ж виникає депресія.

Хочете наочний приклад? Без проблем.

Приїхав ваш автор з Європи й наступного дня мені треба було добратися на штучне поле «Знесіння». Знаходиться воно неподалік АС-2. Здається нічого важкого нема, але якби ж то.

На дане поле їздить лише маршрутне таксі №20. Цілих двадцять хвилин йшов пішки до центру аби знайти його зупинку, а як почав чекати, то ледь не здурів. Це просто якийсь жах. Дорога вільна, заторів нема, а маршрутки нема аж 40 (!) хвилин.

Де вона до біса ділася? Тепер далі, приїхала маршрутка, пробую зайти у салон і зі мною, увага, аж 60 (!) чоловік. Я запізнювався на гру, люди на потяг, то ж логічно, що всі хотіли їхати.

Також читайте:   Як Воробус прогулювався старовинною колією у парку "Знесіння"

Як наслідок, на мені не було живого місця. Але, було найцікавіше. Водій почав кричати щоб я платив за проїзд. Як наші читачі вважають, треба давати 7 гривень за подібне? Звісно, що ні.

І я вперше у житті вирішив не платити. Ой почалося, водій почав кричати що далі не поїде поки я і ще кілька людей не заплатять, ми відмовилися платити, він знову, зупиняв автобус. Навіть бабусі, які їздять безкоштовно почали вже злитися.

Таки поїхав, за оплату проїзду забув і відбулася моя маленька перемога. Реально, як піднімати оплату за проїзд, то водій кричать, що неможливо слухати. А ось коли їхати за розкладом, то важко.

Наведу приклад Вроцлава. Наша компанія прилетіла у місцевий аеропорт пізно ввечері, автобус стояв на зупинці пустий і навіть гадки не було у водія не їхати, бо нема людей. Все для пасажирів, а не для себе.

У Львові ж лише говорять за зміни на протязі багатьох років. Буде повторюватися подібне, знову не платитиму. Дістало…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*