Про вирішальні матчі в ОАКЛ, п’ятницю 13-е та відсутність грибів - Блог про Львів

Про вирішальні матчі в ОАКЛ, п’ятницю 13-е та відсутність грибів

Гриби 2019

Отже, нарешті п’ятниця й вже незабаром ми будемо аж два дні відпочивати. Як ви, мабуть, здогадалися такий вступ не простий, адже мене знову пробило на філософію.

Тому, нижче розповім чим живу й про що думаю у даний момент.

Футзал та «Перша Приватна Броварня»

У чемпіонаті ОАКЛ, де виступає наша команда «пивовари» посідають 2 місце в Першій лізі й мають хороші шанси на здобуття нагород. Але, це буде зробити не так то просто. Нам залишилося зіграти чотири гри: два матчі з командами з нижньої частини турнірної таблиці, два з верхньої. «Перша Приватна Броварня» ніби перемагає, але робить це з великими труднощами, плюс не надто хорошу форму у рамці воріт демонструє автор цих рядків. Даєтьcя взнаки стара хвороба – не вміння налаштуватися на матчі з слабшими командами. Буду думати що з цим робити. Принаймні вже зараз збільшив кількість тренувань.

П’ятниця 13-е

З самого ранку мені всі пишуть, телефонують, питаються про моє відношення до магічної п’ятниці. Моя думка, що накручувати собі нічого не треба. Якщо б мені про це не сказали, то я б і не знав про неї. День як день. А завтра, для прикладу, субота, 14-е. Теж може бути все що хочеш.

Також читайте:   Про поразку в сезоні, кумедних кандидатів і черговий експеримент

Нова рубрика на блозі

Довго думав, гадав, а що ж нового ввести на нашому ресурсі й придумав. Вже незабаром буде цілий пост про відкриття нової рубрики. Цікава вона тим, oо брати участь у цьому всьому ділі я. Побачимо на скільки мене вистачить.

Прогулянки на свіжому повітрі

Стараюся не сидіти в хаті, а постійно гуляти на свіжому повітрі. Поки є тепло треба це робити. Добре що є велосипед під рукою. Я собі вже й не уявляю життя без нього. Як не день, то з ним відбуваються нові приколи. І про це також будемо багато говорити. Можливо вже найближчим часом зроблю вилазку у гірські райони.

Відсутність грибів та урожай картоплі

Дивно, але з грибами цього року дуже важко. Не те, що я не хочу збирати лісові дарунки, а їх просто нема. Можливо дається взнаки відсутність дощів.

За те, вродила картопля. Не пам’ятаю коли востаннє були такі «бомби». Вже зараз можна взяти три картоплі й напекти близько 30-40 дерунів.

Життя продовжується, попереду у мене багато цікаво. Відкрию маленький секрет, незабаром у блогу Воробуса ювілей – 10 років з дня заснування. Має бути гаряче.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*