Відкриваємо нову рубрику “Книги”

Форум Видавців

З кожним днем блог Воробуса розвивається й розвивається. Принаймні, щоб там не говорили, не пліткували, але автор цих рядків завжди намагається знайти щось нове, розповісти про те, що невідомо іншим.

Буквально на днях вирішив обмежити своє перебування в Інтернеті й повернутися до класики – читання книг. Пригадую кілька тижнів тому одна моя знайома сказала вірно, що через деякий час люд повернеться до читання друкованих книг. Найголовніше аби не було пізно.

Не знаю як там наші читачі блогу, а я читати книги люблю не електронні, а звичайні – друковані. Так і зір збережеш, і щось цікаве дізнаєшся, і закласти сторінку можна, і заряджати пристрій не треба.

Саме читання книг підказало мені створити рубрику «Книги». Її можна знайти у розділі «Культура». Якщо туди зайти, то можна побачити, що Воробус вже колись писав рецензії прочитаних книг.

Також читайте:   Костя Грек відвідає Лемківське Різдво

Та й, зрештою, це робив не лише я.

Плюс, якщо ви знаєте, наступного тижня у Львові стартує щорічний Форум видавців, де ваш автор теж планує побувати й купити щось цікавеньке. Само собою, що про це також буде пост на блозі, який зараз читаєте.

Ну, і насамкінець про те, що я зараз читаю.

Отже, колега порекомендував прочитати твори Пауло Коельо. Мають назву вони – «Чорт і Сеньйорита Прим», а також «Алхімік». На перший погляд сподобалася компактність цих книг. Побачимо як буде далі. Принаймні зараз читається добре.

Поки що взявся за них, а потім буде розповідь про дуже відомого співака України, який помер у цвіті слави, а також книга, яку я випадково побачив на полиці бібліотеки на вулиці Зеленій, 24

Читайте, розвивайтеся й не «загнивайте» за комп’ютерами. Окрім них є також багато цікавого навкруги.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Arwenita 14.09.2019 пише:

    Нещодавно прочитала “Квіти для Елджернона” Деніел Кіз. Дуже сподобалась.
    Зараз читаю “Я исповедуюсь” Жауме Кабре. Остання досить складна через фрагментованість тексту і химерні зміни сюжетних ліній, але я не здаюсь =)
    На жаль, часу для читання обмаль. Але то все – відмовки. Адже на те, що дуже хочеться, час знаходиться завжди. Як-от, наприклад, на написання цього коментаря і перегляд, що там нового написав Воробус =)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*