Воробус їде підкоряти столицю - Блог про Львів

Воробус їде підкоряти столицю

Воробус у Києві

Сьогодні надворі вівторок, 16 жовтня, теплий осінній день, а отже можна помилуватися ще теплом, поки воно є. Незабаром на нас чекає зима і не знати якою вона буде, хоча по прикметам, які є на свято Покрови Пресвятої Богородиці – зима буде пізньою і дуже теплою.

В неділю було тепло і похолодало лише під вечір. А за прикметами, якщо на Покрову буде сніг, то зима вже не відступить. Якщо ж навпаки буде тепло, то самі розумієте що буде.

Вступ вступом, але сьогодні вся футбольна Україна вболівати або на стадіоні «Олімпійський» в місті Києві або ж біля екранів своїх телевізорів.

Хто ще не знає, саме сьогодні свій черговий поєдинок за вихід на чемпіонат світу буде проводити наша національна збірна. Суперник – збірна Чорногорії. Чесно вам кажу, навіть ніколи не бачив у дії цю команду. Але, якби там не було Україні треба перемагати, щоб виходити на чемпіонат світу.

Вистачить з нас «сухої» невиразної гри із Молдовою, де ми мали усі шанси навіть програти.

Для чого я це все пишу, спитаєте ви? Справа у тому, що завтра на блозі Воробуса буде ексклюзивний репортаж із цього футбольного поєдинку не від спеціальних кореспондентів, яких у нас багато, а беспосередньо від самого автора блогу.

Також читайте:   Як я співав на горі Ай-Петрі

Справа у тому, що якраз саме сьогодні Воробусу по робочих справах треба бути у столиці. Гріхом не відвідати футбол, тим більше, що на новому стадіоні «Олімпійський» ще не доводилося бувати. Напевно вражень має бути вдосталь і стадіон буде заповнений вщент.

Пам’ятаю минулого разу, коли грала національна збірна України з футболу у Львові, то вашого автора навіть показали по телебаченню. Тоді, я був весь розмальований у прапори нашої держави. Одним словом, було дуже весело.

Як пожартували мої знайомі, чекаємо від тебе, Ігор, чогось ще цікавого. Ну, на поле я вибігати не буду, а ось на камери потрапити можу.

Також, як матиму час обов’язково прогуляюся Києвом, подивлюся що там нового, адже давненько не був у столиці. Вибори на носі, їхній транспорт – все це треба оцінити і згодом порівняти із нашим улюбленим містом Лева.

Якщо у вас є які-небудь пропозиції куди сходити і на що подивитися, то можете мені написати у коментарях, постараюся задовольнити ваші потреби.

До зустрічі у місті Лева, Воробус поїхав підкоряти столицю. 😀 Хто думає, що я вже там залишуся, той помиляється і навіть дуже. Мені великі міста не подобаються і я обов’язково повернуся.

Львів – кращий. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 19.10.2012 пише:

    Більш правильним було би, якщо б пост називався “Воробус їде відвідати столицю”. Напевно у Воробуса прокинулася манія величі. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*