Як спланувати та організувати туристичну подорож?

Як спланувати та організувати туристичну подорож?

Напевно, головне в самостійних подорожах – один раз спробувати. І все. Далі вас буде важко зупинити: бажання їздити, хотіти і мріяти здійснити ще більш божевільну несхожу поїздку буде з вами постійно.

Саме з першим разом пов’язана найбільша кількість труднощів і страхів. Подорож без провідника – це незвідана територія далеко за кордоном своєї зони комфорту.

Отже, перше питання, яке задають собі початківці мандрівники: а як забронювати номер в готелі вигідно? Звичайно, найпростіше скористатися сервісами пошуку та онлайн-бронювання готелів. Ми розповімо про найпопулярніші з них.

Hotelscombined – найкраща система порівняння цін на бронювання готелів по всьому світу (ціни часто краще, ніж безпосередньо в самих готелях при зверненні безпосередньо). Порівнюєте, читаєте відгуки, вибираєте найвигіднішу ціну і відразу переходите на сайт бронювання (наприклад, на Booking чи на Hotels.com). Сайт не припиняє свій розвиток, постійно розширюючи базу і вдосконалюючи функціонал.

Skyscanner – найкраща (на мою думку) в Інтернеті система порівняння цін на авіаквитки серед систем бронювання й авіакомпаній. За допомогою сайту Skyscanner можна не тільки придбати недорогі квитки на літак, а й орендувати машину. Також є другий непоганий сервіс – kiwi.com. Обов’язково перевіряйте обидва сервіси, тому що результати виходять різні і можна вибрати кращий!

Також читайте:   Чи поїхав би Воробус жити за кордоном?

Можна і взагалі не платити за житло. Зареєструвавшись на сайті couchsurfing.com – ви можете знайти людей, які зможуть прийняти вас у себе вдома або навпаки – запросити іноземців до себе. За негласними правилами каучсерфінгу – приїжджий повинен всіляко розважати господаря – чомусь навчити (готувати, наприклад) або просто бути дуже товариським. Це може виявитися прекрасним шансом не лише зекономити, а й знайти нових друзів по всьому світу і вдосконалити свої знання іноземної мови.

Якщо ж ваша мета – знайти готові гарячі тури – зверніть увагу на порівняно новий сервіс, що активно розвивається – Farvater.travel. Для працюючих людей їх власний час – найдорожчий ресурс. Тому пошук варіантів відпустки краще довірити професіоналам. Часто молоді люди хочуть знайти гарячі тури на двох, оскільки відпустка обмежена, і кошти на відпочинок також.

Онлайн сервіс Farvater.travel має різноманітні пропозиції відпочинку – від економ-варіантів до лакшері. Зручність у тому, що Ви самостійно вдома можете вивчити їх всі, або відфільтрувати, скориставшись зручним пошуком. Сервіс забезпечує безперервний супровід подорожі та вашу підтримку.

подорож

За матеріалами сайту Farvater.travel

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*