«Галицька здоба» зупинилася за крок від перемоги в «Кубку Переможців»

Пекарі

«Галицька здоба» зупинилася за крок від перемоги в «Кубку Переможців».

Сьогодні, 5 жовтня, на штучних полях СК «Електрон» відбувся турнір «Кубок переможців». Взяло участь у змаганнях, які проходили під егідою Асоціації футзалу Львівщини, шість команд. Серед них була і «Галицька здоба».

За результатами жеребкування, яке відбулося напередодні, «пекарі» потрапили до групи «B», де за дві путівки до наступного раунду наша команда змагалася із «NG Metal» та «УкрПолімер-Княжий ринок 2».

Саме з «об’єднаними» довелося починати турнір «Галицькій здобі». Основний час цього двобою переможця не виявив – 0:0, а ось у серії пенальті сильнішою була наша команда.

У наступному поєдинку за участю «пекарів» лотереї вже не було, адже вже у дебюті гри Святослав Гірний відкрив рахунок у зустрічі, а під її кінець Олександр Махинька встановив остаточний рахунок у цьому двобої – 2:0. До слова, результативну передачу «Масі» віддав граючий тренер Сергій Тригубець, який після перенесеної операції вперше з’явився на майданчику. Вітаємо!!!

Завдяки двом перемогам «Галицька здоба» зайняла перше місце у своїй групі й кваліфікувалася у півфінал з першого місця.

Також читайте:   FAVBET Екстра-ліга. Півфінал. Матч 1. «Продексім» – «Енергія» – 4:0 (відео)

Суперником «пекарів» на цій стадії змагань стала «Спільнота».

Як і у грі проти «NG Metal», нашим гравцям знову вдався швидкий гол. Його автором став Богдан Стефанків. Як виявиться згодом, він став єдиним у зустрічі.

Таким чином, «Галицька здоба» вийшла у фінал, де нам знову довелося зустрітися з «УкрПолімером-Княжим ринком 2».

У вирішальному поєдинку «Кубку переможців» фортуна вже була більш прихильнішою до суперника. Знову команди зіграли «сухий» поєдинок і доля чемпіонства вирішилися у серії пенальті, де влучнішими були гравці «об’єднаної» команди.

У підсумку, друге місце на турнірі й срібні нагоди та кубок.

Склад «Галицької здоби» у сьогоднішніх матчах: Денчук, Шуптар, Махинька, Тригубець, Сивак, Стефанків, Гірний, Матляк, Заіка, Яблонський, Єлфімов, Гибрін

Третє місце на турнірі здобули гравці “Спільноти”, які у матчі за “бронзу” здолали “Бастіон”. “Кубок переможців” став завершальним для команд на штучному покритті. Вже незабаром стартує зимова першість.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*