Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» вирвала перемогу в «Княжого ринку» - Блог про Львів

Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» вирвала перемогу в «Княжого ринку»

Перемагаємо Княжий ринок

Вчора, 3 жовтня, на штучному майданчику «Знесіння» відбувся центральний поєдинок усього чемпіонату в Гранд лізі Львова, яка проходить під егідою ОАКЛ.

В очному протистоянні зійшлися два лідери поточної першості «Княжий ринок» та «Галицька здоба».

Для того, аби стати чемпіоном «княжичам» достатньо було зіграти внічию. «Пекарям», щоб перевести вирішення долі чемпіонства у сезоні літо 2019 у «золотий» матч треба було неодміннно перемагати.

Забігаючи наперед, варто сказати, що нашій команді таки вдалося перемогти, але все розпочалося з величезних проблем.

Відсутність тренера

За годину до початку гри стало відомо, що головний тренер «Галицької здоби» Сергій Тригубець у зв’язку з поганим самопочуттям не зможе бути присутнім на грі й виконувати обов’язки «коуча» взявся адміністратор «пекарів» Олександр Пилипчук. Сашко не підвів, зумів на пару з капітаном Андрієм Яблонським як слід налаштувати команду й, у підсумку, здобути звитягу над принциповим суперником.

До слова, вона виявилася лише третьою в історії протистоянь команд.

Характер «Галицької здоби»

Також читайте:   АФЛУ: коротка історія турніру. Частина 2. Всеукраїнські фінали + ФОТО + ВІДЕО

Як і у нещодавній грі проти «DevPlanet», у звітному матчі наші молоді футзалісти знову показали характер. Поступаючись по ходу гри – 2:3, «пекарі» знайшли в собі сили забити два голи й здобути таку бажану перемогу.

Також варто відзначити, що більшість вчорашнього поєдинку суперник проводив з п’ятим польовим, а захищатися у футзалі не так то просто.

50-й поєдинок Ярослава Морикишки

Страж воріт «Галицької здоби» провів вчора дуже класний матч, неодноразово рятуючи «червоно-жовтих» від голу. Приємно, що співпав цей матч із ювілеєм у футболці «Галицької здоби».

«Золотому» матчу бути

Перемога у вчорашній грі дозволила нашій команді наздогнати «Княжий ринок» у турнірних перегонах, а це означає, що вже наступного тижня на штучному майданчику «Знесіння» відбудеться вирішальний матч у боротьбі за чемпіонство.

Склад «пекарів» у грі з «Княжим ринком»: Морикишка, Денчук, Бобилєв, Махинька, Яблонський, Труш, Стефанків, Гірний, Сивак

Кращий гравець матчу за версією прес-служби – Володимир Бобилєв

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*