«Європейська ліга ветеранів» розширює свої кордони! Відбувся турнір у Львові - Блог про Львів

«Європейська ліга ветеранів» розширює свої кордони! Відбувся турнір у Львові

Сергій Піддубний

Вчора, 6 жовтня, у Львові на штучних полях стадіону «Сокіл» відбувся міжнародний турнір – «Lviv Football Cup». Подібні змагання вперше відбулися у місті Лева і є надія, що у майбутньому масштаб подібних турнірів тут буде лише зростати.

Взяли участь у «Lviv Football Cup», чотири команди, а саме:

«Володимирівка»: Сергій Піддубний, Сергій Тригубець, Ігор Мосурець, Сергій Чемерис, Олег Юрчук, Петро Назарук, Вадим Швець, Андрій Копитяк, Сергій Стець, Олександр Тищенко, Сергій Подопригора, Юрій Бенько

ФК «Львів»: Андрій Мельник, Віталій Шумський, Роман Свінціцький, Михайло Гурка, Роман Михайлів, Євген Михайлів, Роман Вергун, Борис Платонов, Андрій Баландюх, Олег Яремчук

ФК «Львів 2» (батьки юних обдарувань місцевої школи): Ігор Ріпак, Роман Чеберенчак, Андрій Кузик, Андрій Ревакович, Максим Каліш, Доброштан Андрій, Андрій Криванчик

«Динамо-Брест» (Білорусь)

Регламент турніру передбачав кругову систему, матчі тривали два тайми по 15 хвилин кожен. Формат «7 x 7».

«Динамо-Брест» – ФК «Львів 2» – 8:1

Незважаючи на достатньо прохолодну погоду (зранку на стадіоні «Сокіл» було не більше 4 градусів тепла), футболісти обидвох команд з перших хвилин кинулися у боротьбу. Білоруси на правах фаворита одразу ж захопили ініціативу, проте цілих п’ять хвилин вони не могли «розпечатати» ворота команди, яка буквально перед матчем зібрала свій склад.

Рятувати ситуацію взявся Руслан Кондрашук, який буквально за якихось 6 хвилин зумів оформити хет-трик. А загалом у грі записав на свій рахунок покер.

Дублями у складі переможців також відзначився Сергій Ковалюк та один із кращих гравців в історії ФК із Бресту – Роман Василюк.

Команда батьків ФК «Львів 2» старалася, намагалася нав’язати боротьбу супернику, але часто через поспішні дії їхні зусилля зводилися нанівець.

Єдине що вдалося зробити переможеним, так це забити гол престижу. Його автором став Андрій Ревакович.

Підсумок цієї гри – 8:1 на користь «Динамо-Брест».

«Володимирівка» – ФК «Львів» – 3:0

Куди цікавіше було на паралельному полі, де між собою зійшлися волинська та львівська команди. Тут з перших хвилин гри була справжня «заруба». Ніхто не хотів поступатися й не дивно, що команди більше грали від захисту, часто фолили, адже ціна помилки в цій грі могла бути вирішальною.

Навіть незважаючи на «шахову партію», моменти в обидвох команд у першому таймі були. У «Володимирівки» могли забивати Сергій Піддубний та Юрій Кудінов, за «міщан» класні нагоди втратили Євген Михайлів та Андрій Баландюх.

Початок другого тайму істотно малюнку на полі не змінив. Суперники й на далі грали у «шахи» ніби очікуючи на помилку. Першою її допустилися гравці ФК «Львів», коли прогавили Сергія Піддубного, який і відкрив рахунок у зустрічі.

Намагаючись врятуватися, Роман Михайлів і компанія пішли всією командою вперед, натомість отримали у свої ворота ще два голи. Їх авторами стали Юрій Кудінов та, згадуваний вище, Сергій Піддубний.

Підсумок цієї гри – 3:0 на користь «Володимирівки».

ФК «Львів 2» – ФК «Львів» – 3:5

Зустріч батьків та колишніх футболістів Львова вийшла несподівано інтригуючою. Перед грою здавалося що буде битва Давида та Голіафа, але саме батьки показали, що вони ще також чогось вартують у футболі.

Розпочали більш досвідченіші гравці «міщан дуже впевнено. У першій п’ятнадцятихвилинці Роман Вергун, Роман Свінціцький та Віталій Шумський довели перевагу своєї команди до розгромного рахунку – 3:0. До слова, гол останнього вийшов одним із найкращих голів на турнірі. М’яч «поцілував» три штанги й лише тоді перетнув лінію воріт.

Також читайте:   Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо К. 2:0 Динамо З.(відео)

Більш цікавіше на полі стало після перерви, особливо тоді, коли команди обмінялися голами. За ФК «Львів» відзначився Андрій Баландюх, за ФК «Львів 2» – Криванчик.

Далі ж «батьки» ледь не зробили камбек. Друга команда Львова несподівано зібралася й почала забивати. 4:2, 4:3 і у повітрі запахло сенсацією.

Проте, останнє слово таки було за більш досвідченішими футболістами Львова. Хто як не Роман Михайлів міг поставити «жирну» крапку в цій грі.

5:3 – перемога ветеранів ФК «Львів».

«Динамо-Брест» – «Володимирівка» – 0:0

Ще один матч із підписом «центральний» відбувся на паралельному полі. Чимось він став схожим до попередньої гри за участю «Володимирівки» проти «Львова». Така ж обережна гра з мінімальною кількістю моментів, боязнь помилитися. Безперечно, ця битва вартувала фіналу.

У першому таймі краще виглядали гості з Білорусії, які втратили, як мінімум, три нагоди аби відзначитися. Після перерви вирвати перемогу могла вже «Володимирівка», але дві нагоди забити втратив нестаріючий Сергій Піддубний.

Підсумок цієї гри – 0:0 і доля чемпіонства мала вирішатися у завершальних поєдинках.

«Динамо-Брест» – ФК «Львів» – 4:4

Аби стати чемпіонами футболістам з Білорусії необхідно було перемагати свого суперника й сподіватися, що волиняни заб’ють якомога менше голів «батькам» зі Львова. З перших хвилин гри білоруси у буквальному сенсі цього слова насіли на ворота суперника й гол не забарився. Це Роман Василюк відкрив рахунок у грі. Не минає й двох хвилин як Сергій Ковалюк подвоює перевагу своєї команди – 2:0.

Здавалося б інтрига у цьому двобої згасне, але іншої думки про це були гравці першої команди «Львова». Гнані своїм капітаном Романом Михайлівим «міщани» додали у грі й влаштували з гостями з Бресту перестрілку.

Віталій Шумський – 2:1; Руслан Кондрашук – 3:1; Роман Михайлів – 3:2; Сергій Ковалюк – 4:2; Роман Михайлів 4:3; Євген Михайлів – 4:4.

Останній гол «Львова» викликав масу невдоволення з боку «Динамо-Брест». Гравці з Білорусії доводили рефері, що м’яч залетів у ворота через подерту сітку, але суддя гол таки зарахував.

Проте, й він вже був не доленосним, адже на іншому полі «Володимирівка» каменя на камені не залишила від свого суперника.

«Володимирівка» – ФК «Львів 2» – 11:1

Про цю гру важко щось писати. Одна команда – «Володимирівка» була надмотивованою забити побільше голів аби стати чемпіоном, інша – ФК «Львів 2» схоже, що вичерпала свій баланс сил на цьому турнірі.

Тому, не дивно, що відбувся розгром, адже команда Олександра Тищенка відвантажила у ворота свого суперника 11 голів, на що суперник відповів лише голом престижу.

Влучними ударами у складі переможців відзначилися: Сергій Піддубний (4), Юрій Кудінов (3), Юрій Бенько (2), Олег Юрчук, Петро Назарук.

У підсумку, «Володимирівка» стала тріумфатором «Lviv Football Cup», «Динамо-Брест» задовольнилося «сріблом», перша команда «Львова» – третя, ФК «Львів 2» – четверті.

Кращими гравцями «Lviv Football Cup» було визнано:

– Сергій Піддубний «Володимирівка»;
– Ігор Ріпак ФК «Львів 2»
– Роман Михайлів ФК «Львів»;
– Руслан Кондрашук «Динамо-Брест».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*