Футбол. Чемпіонат України. Шахтар 3:0 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Шахтар 3:0 Карпати (відео)

Шахтар громить Карпати

Якось дивно бачити, що всередині тижня у футбол грають українські команди і не просто команди нашого чемпіонату, а й приймають у цьому участь львівські Карпати, які цього сезону вже не так погано виглядають у порівнянні з попередніми.

Шкода лише, що сьогоднішня гра між Шахтарем та Карпатами проходила у місті Одеса. Команда з Донецька забоялася грати з «левами» у Львові.

А був би повний стадіон, свято у місті… Ось такі от реалії..

Тим не менше, переходимо до гри. Її прогнозовано контролювала команда з Донецька.

Це була пропущена гра 12-ого туру чемпіонату. Пам’ятаєте її ще тоді не зіграли через те, як і весь тур, через місцеві вибори.

Міністр внутрішніх справ порадив ФФУ не проводити матчі через неможливість правоохоронних органів максимально забезпечити безпеку на стадіонах.

Вже на перших хвилинах гри міг забивати Ферейра, але гравець Шахтаря не зумів замкнути дальню штангу, потім небезпечно пробивав Фред, але на місці був кіпер Карпат – Підківка.

Розпечатати наші ворота «гірники» таки зуміли після перерви. Таким собі злим генієм нашої команди став Едуардо, який вийшов на заміну.

На 56-й хвилині захисник Карпат Новотрясов на рівному місці втратив м’яч чим і скористався хорватський нападник.

Також читайте:   Футзал. Фінал восьми Кубка України відбудеться в Харкові

Карпати зробили кілька замін, Карноза мав шанс зрівняти рахунок, але за нього це зробив Ісмаїлі, який правда забив не у свої ворота, а у ворота Карпат.

І асистував йому як ви думаєте хто? Вірно, Едуардо.

Ну, а жирну крапку в грі поставив Алекс Тейшейра, який довів рахунок в зустрічі до 3-0 на користь Шахтаря, який таки переміг закономірно.

Карпати старалися, але в нападі в них мало що виходило.

Звучить фінальний свисток, який фіксує впевнену перемогу віце-чемпіона України з рахунком 3-0, а це означає, що саме «гірники» набирають в цьому матчі три залікові пункти і саме вони фінішують до весни на першому місці в турнірній таблиці, маючи у своєму активі 31 очко.

Карпати ж із 13 очками поки що займають 7-е місце в таблиці. Але, шанс випередити нашу команду мають ще Сталь та Олександрія, які свої поєдинки зіграють вже завтра.

На днях блог Воробуса підведе підсумки виступу зелено-білих у першій частині сезону 2015/2016 років, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у матчі між Шахтарем та Карпатами:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. The Notorious B.I.G. 04.12.2015 пише:

    На фотці лице ніби пило пару тижнів)))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*