Гранд ліга Львова. «Галицька здоба» здобула прем’єрну перемогу в новому сезоні - Блог про Львів

Гранд ліга Львова. «Галицька здоба» здобула прем’єрну перемогу в новому сезоні

Сергій Тригубець

Сьогодні, 9 листопада, у палаці спорту «Галичина» стартував новий зимовий сезон у найсильнішому дивізіоні Львова. Серед дев’яти команд, які будуть боротися за пальму першості, є і «пекарі».

У прем’єрному поєдинку змагань діючому чемпіону протистояла АК «Старява».

Вже перед грою стало відомо, що у нашої команди є новий капітан – Олександр Махинька, який і вивів «червоно-жовтих» на цю гру. Саме 10-й номер першим мав нагоду аби відзначитися, але після його удару «сфера» трохи розминулася з воротами.

Футзалісти «Старяви» відповіли моментом від Андрія Коваля, але екс-гравець «фіолетово-синіх» Антон Денчук був на висоті. Варто сказати, що 1-й номер «Галицької здоби» у даній грі видав класний матч. Недаремно після фінальної сирени його було визнано кращим у складі «пекарів».

Повертаючись до гри, варто зазначити, що у першій 15-тихвилинці гра чимось нагадувала шахову партію. Команди по черзі довго контролювали м’яч, ніби очікуючи на помилку суперника. Першим її допустився суперник, коли на 9-й хвилині після пасу Сергія Тригубця забитим голом відзначився Микола Матляк.

Через мить Богдан Стефанків міг подвоювати рахунок у зустрічі, але після виходу віч-на-віч із воротарем «Старяви» його підвела реалізація.

Реабілітувався Бодька під кінець тайму. Підопічні вже Юрія Хавера обрізалися, Богдан Стефанків разом із Сергієм Тригубцем вивалилися віч-на-віч із воротарем «фіолетово-синіх», 6-й номер «пекарів» не став віддавати пас, а пробив сам і не схибив – 2:0.

Саме за такого рахунку команди й пішли на відпочинок.

Із початком другого тайму ситуація на майданчику кардинально змінилася. Намагаючись врятувати гру, гравці АК «Старяви» перехопили ігрову ініціативу й почали грати першим номером. Наші гравці відійшли у захист, очікуючи на помилку суперника.

Також читайте:   Євро-2022. Відбірковий раунд. Результати матчів першого ігрового дня

На 4-й хвилині другого тайму граючий тренер «Галицької здоби» міг вбити інтригу в цій грі, але переграти у двобої воротаря суперника Микиту Татарченка він не зумів.

Відповідь «Старяви» була миттєвою. Це Андрій Коваль вдало замкнув передачу Івана Палига – 2:1.

Вже за хвилину рахунок міг стати рівним, але на цей раз після удару все того ж Андрія Коваля свої воротарські здібності продемонстрував Антон Денчук.

Не забиваєш ти, заб’ють тобі. Вкотре це футбольне правильно спрацювало через хвилину. «Пекарям» вдалася зразкова контратака. Олександр Махинька відпасував і Олег Галянт вдало замкнув зусилля свого партнера – 3:1.

Одразу ж після цього коуч суперника вирішив перейти на гру в п’ять польових. Один гол «Старяві» з цією тактикою таки вдалося забити (відзначився другим голом у грі Андрій Коваль), але не більше.

«Галицька здоба», яка сьогодні продемонструвала дуже цікаву гру, відповіла трьома голами. Маркіян Данилевич, Сергій Тригубець та, вже згадуваний вище, Олег Галянт підсумували гру.

6:2 – є перша звитяга у новому чемпіонаті.

«Галицька здоба» – АК «Старява» – 6:2 (2:0)

«Галицька здоба»: Денчук, Шуптар, Стефанків, Матляк, Тригубець, Махинька, Труш, Галянт, Данилевич, Васюта

АК «Старява»: Татарченко, Аврам, Бекеша, Білоус, Бішко, Максименко, Грицаль, Коваль, Лех, Матис, Палиг, Сілецький, Стасишин

Голи: Матляк, 9, Стефанків, 15, Галянт, 22, 30, Данилевич, 25, Тригубець, 28 – Коваль, 20, 25

Попередження: Тригубець, 23 – Коваль, 3

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*