Футзал. Чемпіонат України. Локомотив 5:1 Енергія - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Локомотив 5:1 Енергія

Знову програємо

У 24-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на виїзді зустрічалася із лідером цьогорічних змагань командою із Харкова – Локомотивом.

На жаль, для львівських вболівальників футзалу, гра завершилася поразкою «енергетиків» із рахунком 1-5.

Чемпіонат України після паузи, викликаної матчами збірної України повертається і одразу ж на футзальних гурманів очікував матч одвічних суперників – Локомотиву та Енергії.

Львівська команда після серії невдач їхала на звітну гру лише з намірами здобути перемогу, яка би гарантувала нашій команді попадання у плей-офф. Та, як покаже згодом гра, не судилося. Локомотив повністю переграв нашу команду.

Розпочався матч із атак Енергії і двічі штанга воріт Локомотива рятувала господарів від голу. Не забиваєш ти, забивають тобі.

Не знаю чому, але не розумію як так можна грати при стандартах. Двічі подача кутового, двічі гравці львівської команди прогавили гравців Локо і, як наслідок, Сорокін та Білоцерківець роблять рахунок 2-0 на користь своєї команди.

До честі львів’ян завдяки голу Якуніна вони один гол відіграли, але це були лише окремі епізоди хорошої гри.

15 хвилина і вже Дмитро Клочко робить рахунок 3-1 на користь харківської команди.

Саме з таким рахунком і завершився перший тайм цього поєдинку.

Друга половина зустрічі, і це зрозуміло, розпочалася із атак Енергії. Гості будь-що хотіли переломити хід поєдинку. Господарі ж майданчику обрали захисну модель гри тільки і чекаючи на помилку свого суперника.

Також читайте:   Футзал. Локомотив розгромив Енергію у третій грі фінальної серії (відео)

До пори, до часу, команди втрачали момент за моментом, аж до поки «енергетики» не перейшли на гру із п’ятим польовим. Ніби Якунін мав дві чудові нагоди забивати, ніби добре розігрували, але натомість отримали у свої.

Двічі «Енергія» помилилася при грі із п’ятим польовим і спершу Воронін, а потім Кисельов довели рахунок до розгромного.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Локомотива із рахунком 5-1, що дозволяє цій команді окрім трьох залікових пунктів ще й зміцнити своє лідерство у турнірній таблиці.

Тепер харків’яни мають у своєму активі 42 очки, що на п’ять більше чим в Урагану, який йде другим. Львівська ж Енергія із 35 заліковими пунктами і на далі залишається третьою.

Щоправда, вже сьогодні нашу команду може наздогнати луганська команда – ЛТК, яка на своєму паркеті прийматиме гостей із Хмельницька – команду Спортлідер.

Наступний, 25-й тур чемпіонату відбудеться вже найближчої середи, а саме 10 квітня. І знову на Енергію очікує супер матч. Справа у тому, що до нас в гості приїде івано-франківський Ураган, який у цьому турі відпочивав.

Будемо вболівати за Енергію і бажаємо їй якомога швидше здобути чергову перемогу, бо вболівальники вже зачекалися.

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*